DETALII INCREDIBILE în cazul exploziei de la un bloc din Botoşani: Sinucigaşul era supărat că a fost părăsit

Detalii incredibile au ieşit la iveală din blocul groazei din Botoşani. Sinucigaşul care a provocat explozia în care au fost răniţi şi doi poliţişti era supărat că soţia care l-a părăsit voia să plece în Italia. Pe prima nevastă a ucis-o şi a făcut puşcărie. Acum, ameninţa de două zile că se omoară, dar nimeni nu l-a crezut. Unul dintre agenţii răniţi a făcut mărturii cutremurătoare, informează România TV.

15 sept. 2015, 06:31
DETALII INCREDIBILE în cazul exploziei de la un bloc din Botoşani: Sinucigaşul era supărat că a fost părăsit

Bărbatul era căsătorit a doua oară. Soţia a plecat însă de la domiciliu împreună cu cei trei copii de frica acestuia. Îşi găsise loc de muncă în Italia şi acum voia să plece la muncă în străinătate.

Vecinii bărbatului au spus că acesta consuma băuturi alcoolice şi era violent. De altfel, individul şi-a ucis prima soţie şi a stat în închisoare timp de şapte ani după care a fost eliberat.

Bărbatul şi-a planificat în detaliu sinuciderea şi a sunat la 112 înainte de a produce explozia. A dat însă o adresă falsă, numai că a fost localizat. Explozia s-a produs în momentul în care doi poliţişti încercau să îl convingă pe bărbat să renunţe la planurile sale.

Unul dintre poliţiştii răniţi povesteşte că acesta a vrut să ia şi alte vieţi, judecând după modul în care a acţionat.

Citeşte şi Explozie într-un bloc din Botoşani. Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în aer cu o butelie VIDEO