Detalii ŞOCANTE în cazul tânărului decedat în condiţii suspecte la mare. Prietenul lui, reţinut

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti în cazul tânărului care, în 19 iulie, a fost găsit inconştient, cu o lovitură puternică la cap, în pensiunea părinţilor săi din Costineşti, şi care a murit apoi la spital. Suspect este un apropiat al victimei.

27 iul. 2013, 07:13
Detalii ŞOCANTE în cazul tânărului decedat în condiţii suspecte la mare. Prietenul lui, reţinut

Mihai Oltean, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în 19 iulie, în stare de inconştienţă, cu o lovitură puternică la cap, în pensiunea părinţilor săi din Costineşti. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în comă, în urma unor fracturi craniene, dar, cu toate eforturile medicilor, a decedat în unitatea sanitară. Oamenii legii au stabilit, ulterior, că bărbatul a petrecut noaptea de 18 spre 19 iulie în compania a două femei şi a unui prieten, iar spre dimineaţă au plecat cu maşina decapotabilă a lui Oltean, la volan aflându-se însă prietenul său.

În timp ce se deplasau pe strada Tineretului din Costineşti, Mihai Oltean s-a ridicat în picioare, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea, lovindu-se la cap.

După cădere, şoferul l-a urcat pe Oltean în autoturism şi l-a dus în camera pensiunii unde a fost găsit a doua zi, fără a anunţa incidentul la Poliţie.

Potrivit Mediafax, acesta a fost reţinut de oamenii legii şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.