Detalii INEDITE cu privire la SINUCIDEREA din familia lui Adi Minune

Soţia lui Fane Caran, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Bucureşti, s-a sinucis, informează România TV. Femeia, care era şi fina lui Adrian Minune, s-a aruncat de la balconul apartamentul în care locuia. Unii vecini spun că a recurs la acest gest după un scandal cu soţul.

27 oct. 2014, 07:13
Detalii INEDITE cu privire la SINUCIDEREA din familia lui Adi Minune

Anchetă în familia lui Adi Minune, după ce fina manelistului s-ar fi sinucis. Rudele acesteia îi vor lua trupul neînsufleţit de la IML, pentru a o înmormânta. Deoarece moartea a fost catalogată drept una suspectă, cazul a fost preluat de poliţiştii de la Omoruri. Aceştia sunt cei care vor stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. Din primele informaţii, se pare că femeia a fost supărată de fiica sa, care a fugit cu un tânăr.

“Fiica lui Fane s-a incurcat cu un baiat, o relatie pe care Doina a interzis-o de la inceput. A suferit mult, dar cand a aflat ca nu mai este fata mare a simtit ca i se prabuseste cerul in cap si a suferit o depresie. Pentru ei conta foarte mult sa se respecte traditiile, si se temeau ca se vor face de ras cand se va afla ce a facut fata. De aia s-a sinucis!”, a povestit un apropiat al familiei.

Femeia în vârstă de 40 de ani , fină a manelistului Adrian Minune, locuia împreună cu soţul său. Interlopul Fane Caran, client vechi al oamenilor legii, fusese eliberat în vară din spatele gratiilor şi acum era în arest la domiciliu.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze însă femeia nu a răspuns manevrelor. Unii vecini povestesc că înainte de a se arunca, în apartamentul femeii ar fi fost un scandal.

Eu abia venisem de la spital, de zece minute şi am auzit un scandal sus. Şi alergătură, parcă făcea aşa cineva pe bloc. Şi am ieşit în uşă şi era un tip cobora pe scări. Am sunat la vecina zic uită-te pe faţă unde merge ăsta. Şi ea zice păi s-a aruncat Doina„, a declarat o vecină.

Cazul femeii a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. Fane Caran, soţul ei, este cunoscut pentru numeroase fapte cu violenţă. În 2011, într-o criză de gelozie, a tăiat-o şi a sechestrat-o pe una dintre amantele lui.