Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Iaşi. Bărbatul şi-ar fi îngropat de vie concubina VIDEO

Dezvăluiri şocante au ieşit la iveală în cazul crimei de la Iaşi. Anchetatorii cred că bărbatul şi-a îngropat de vie concubina pe care a bătut-o pe stradă. El a fost reţinut.

03 ian. 2018, 09:36
Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Iaşi. Bărbatul şi-ar fi îngropat de vie concubina VIDEO

Primele detalii din anchetă indică faptul că bărbatul şi-a îngropat soţia de vie crezând că e moartă, după ce a bătut-o pe stradă, potrivit bzi.ro.

„Au venit de la un neam de-al lor, erau destul de beti. Veneau pe un drum inspre casa, el a luat-o la bataie si ea a cazut jos. Dupa ce a cazut, l-a chemat pe baiatul lui din casa, pe drum nu stiu ce s-a intamplat, dar in schimb i-a zis ca daca afla politia sau daca zice cuiva «te bag langa maica-ta!». El, de frica, ce putea sa mai faca? Au luat-o, au tarait-o si au ingropat-o. Amandoi au facut groapa, cam o ora au sapat amandoi la ea”, a povestit un apropiat al celor doi concubini din Scobinti.

Descoperirea macabră a fost făcută după ce băiatul a povestit unui vecin că tatăl i-a cerut ajutorul să-şi îngroape mama.

„A spus hai sa iti arat unde a ingropat-o tata pe mama. Nu i-a venit sa creada, dar s-a dus acolo si a vazut pamantul rascolit si se cunostea. Mie nu mi-a venit sa cred, dar el tot insista. Ea mai avea obiceiul sa mai plece cu zilele de acasa si l-am intrebat unde este cumatra mea. El a spus «Ei, s-a maritat, nu o sa mai vina inapoi». Era suparat, statea cu capul in jos. Baiatul se temea sa nu-l omoare si pe el”, povesteste cumnata victimei.

Cei doi aveau acasă patru copii pe care, susţin vecinii, femeia îi bătea constant. Şi bărbatul era un om violent, ajungând să-şi ameninţe chiar şi vecinii cu moartea.

În urma necropsiei se va stabili dacă femeia a fost sau nu îngropată de vie. Bărbatul este acum reţinut de poliţie, iar copiii au ajuns în plasament.

Citeşte şi ÎNFIORĂTOR. Femeie îngropată de concubinul care ar fi ucis-o. Acesta şi-a obligat fiul minor să-şi îngroape mama