Detalii îngrozitoare din dosarul tânărului care şi-a decapitat mama, în Iaşi. Ce le-a spus criminalul anchetatorilor

Tânărul din Ruginoasa care şi-a decapitat mama la sfârşitul lunii ianuarie este în prezent internat la Spitalul Socola şi va mai rămâne câteva zile pentru că între timp a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Anterior, el a fost audiat de anchetatori şi specialişti şi mărturia lui i-a şocat şi pe aceştia.

04 feb. 2022, 11:13
Detalii îngrozitoare din dosarul tânărului care şi-a decapitat mama, în Iaşi. Ce le-a spus criminalul anchetatorilor

Crima pentru care este acuzat tânărul din Ruginoasa s-a produs în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2022. Bărbatul și-a decapitat mama cu un topor, iar, mai apoi, a așteptat să fie luat de polițiști.

„În cursul nopții de 26 spre 27 ianuarie 2022, în timp ce se afla la locuința din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, suspectul, folosind un topor, i-a retezat capul mamei sale. Cadavrul victimei a fost identificat în grădina locuinței comune. Suspectul a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, a precizat recent Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Citeşte şi: Momente şocante într-o benzinărie din Craiova. Doi bărbaţi au fost bătuţi cu sălbăticie de către agenţii de pază

Potrivit BZI.ro, Constantin Nastasia le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să-și omoare mama, ci că femeia era „plină de șerpi” și că a vrut să ucidă reptilele.

Afirmația bărbatului i-a făcut pe specialiști să creadă că, în momentul în cre şi-a decapitat mama, a avut un episod de delir, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool. Din această cauză, Constantin Nastasia ar fi recurs la gestul extrem care îl va trimite, cel mai probabil, pentru mulți ani în spatele gratiilor.