Detalii MACABRE în cazul bărbatului care şi-a omorât părinţii cu lovituri de ciocan chiar în ziua de CRĂCIUN

Scene înfiorătoare la Deva. Doi bătrâni au fost ucişi cu bestialitate de fiul lor, chiar de Crăciun. Bărbatul a stat apoi 3 zile cu părinţii morţi în casă. El a fost arestat preventiv, duminică după-amiază, pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav. Bărbatul este cunoscut cu probleme mintale.

29 dec. 2013, 09:34
Detalii MACABRE în cazul bărbatului care şi-a omorât părinţii cu lovituri de ciocan chiar în ziua de CRĂCIUN

Bărbatul a povestit că i-a omorât pe părinţii săi, în camere diferite, în cursul zilei de joi, iar vineri a mutat cadavrul mamei în aceeaşi încăpere unde era trupul neînsufleţit al tatălui, l-a întins pe jos lângă pat şi l-a acoperit cu un cearceaf.

De asemenea, în timpul anchetei el a recunoscut că a mers la garajul familiei, unde a încercat să măsoare şanţul de scurgere pentru a vedea dacă poate arunca acolo cadavrele, însă nu a mai apucat să îşi ducă la îndeplinire planul.

Bărbatul de 57 de ani a fost arestat preventiv, duminică după-amiază, pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav, în timpul anchetei el recunoscându-şi faptele.

Bărbatul a declarat în faţa judecătorilor că face recurs la decizie, care va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia.

Acesta a fost dus în centrul de arest şi detenţie al Poliţiei Deva.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice la Jilava, iar dacă se va stabili că nu avea discernământ în momentul comiterii crimelor va fi eliberat din arest şi internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

Criminalul din Deva şi-a omorât părinţii cu mai multe lovituri de ciocan, fapta petrecută cel mai probabil în a doua zi de Crăciun fiind descoperită sâmbătă după ce o nepoată a victimelor a alarmat poliţia pentru că nu mai reuşea să-şi contacteze rudele, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Îşi bate copilul încă din burtă: Motivul STUPID pentru care o gravidă se loveşte cu ciocanul VIDEO

Primele elemente ale anchetei au arătat că victimele, ambele în vârstă de 85 de ani, au fost omorâte a doua zi de Crăciun, după care fiul acestora, de 57 de ani, a rămas cu părinţii săi în locuinţă timp de două zile, fiind găsit acolo, sâmbătă seara, de către oamenii legii.

Din primele cercetări şi audieri efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 26 decembrie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, de natură familială, suspectul le-a aplicat părinţilor săi mai multe lovituri de ciocan, în zona capului„, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu.

Citeşte şi INUMAN. Femeie în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de soţ cu ciocanul

Dacă se va stabili că suspectul a avut discernământ în momentul comiterii faptei şi va fi găsit vinovat de comiterea acesteia, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 25 de ani sau detenţia pe viaţă. Criminalul este de profesie inginer, dar a fost pensionat din cauza unor probleme psihice în urmă cu 8 ani. Victima era fost director de bancă, în timp ce soţia acestuia a fost contabilă.