Detalii neştiute despre accidentul din nordul Capitalei. Ce s-a aflat despre şoferul care a lovit cinci maşini şi a fugit FOTO

Şoferul care vineri a lovit cinci maşini în Capitală, rănind două persoane, este recidivist, o persoană periculoasă şi a fost dat în consemn la frontieră, a declarat, sâmbătă, şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda.

14 iul. 2018, 08:25

Şoferul care a lovit, vineri, cinci autoturisme în timp ce era urmărit de o maşină de poliţie nu a fost încă prins, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei. Potrivit România TV, şoferul nu avea permis şi figurează cu cazier.

„A fost dat în consemn la frontieră, posibil să fie în Capitală, să fie în România. Avem date suficiente să ştim unde se află şi în cel mai scurt timp să-l prindem. E un recidivist, o persoană periculoasă”, a declarat şeful Poliţiei Române.

Bărbatu este cercetat pentru patru infracţiuni, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Capitalei, în legătură cu şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a lovit cinci maşini, rănind souă persoane.

Poliţia a publicat primele imagini cu şoferul care a fugit după ce a lovit cinci maşini în Capitală FOTO

Acesta este bărbatul căutat de vineri în Bucureşti:

Un șofer care fugea de polițiști din Brigada Rutieră a provocat un grav accident în cartierul Aviaţiei, în nordul Capitalei. Şoferul urmărit a lovit cinci mașini și a blocat transportul în comun pe strada Căpitan Alexandru Serbanescu.

Două persoane au fost rănite uşor. După producerea accidentului, şoferul vinovat a fugit, iar poliţiştii îl căută la această oră. Un pasager care se afla în maşina care a produs accidentul a fost reţinut de către echipajele de poliţie.

Accident provocat de un şofer urmărit de poliţie în Capitală. Doi răniţi, cinci maşini lovite. Şoferul vinovat a fugit