Detalii NEŞTIUTE despre viaţa lui Cornel Galeş. E incredibil ce s-a aflat imediat după moartea sa

Cornel Galeş a murit duminică în urma unui accident rutier, care a avut loc în Valencia, Spania, acolo unde locuia de aproximativ doi ani. Puţini ştiu că soţul Ilenei Ciuculete a avut un frate care este căsătorit cu prezentatoarea Ana Maria Moldovan. Din păcate, relaţia dintre cei doi fraţi a fost foarte încordată în ultimii ani.

03 dec. 2019, 06:52
Detalii NEŞTIUTE despre viaţa lui Cornel Galeş. E incredibil ce s-a aflat imediat după moartea sa

Cornel Galeş a avut o relaţie proastă cu fratele său Marian Galeş. Fostul impresar îşi acuza fratele şi cumnata că i-au ascuns moartea tatălui său, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura. Aşa de tare s-au certat, încât Marian nu a venit nici la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici măcar nepotul, Andrei Ioan, care acum are doi ani.

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu”, mărturisea Cornel Galeş.

Cornel Galeș avea şi o fiică, rezultată din prima căsătorie. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu era deloc în relații bune cu fosta familie, iar Claudia chiar l-a dat în judecată pentru banii de pensie alimentară.

Secretul pe care Cornel Galeş îl duce în mormânt. Cine i-ar putea moşteni toată averea