DETALII NOI în cazul avionului Wizz Air cu români, care a trecut printr-o zonă cu turbulenţe VIDEO

Un avion care plecase din București și trebuia să ajungă la Catania, Sicilia, a experimentat turbulenţe, iar doi pasageri au avut atac de panică.

20 sept. 2017, 18:20
DETALII NOI în cazul avionului Wizz Air cu români, care a trecut printr-o zonă cu turbulenţe VIDEO

Reprezentanţii companiei Wizz Air au reacţionat după acest incident şi au explicat ceea ce s-a întâmplat.

Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave.

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati. Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime„, spun reprezentanţii companiei.

Citeşte şi Un avion al companiei aviatice Ryanair a fost nevoit să aterizeze de urgenţă după ce şi-a pierdut o roată