DETALII noi în cazul împuşcăturilor din Militari. Femeia care şi-a pierdut un ochi, SCUT UMAN pentru tatăl său

Noi detalii incredibile ies la iveală în cazul scandalului cu împuşcături din cartierul Militari. Tânăra împuşcată în ochi s-a băgat în faţa glonţului pentru a-şi apăra tatăl. Bunica fetei împuşcate a povestit totul pentru spynews.ro.

26 nov. 2013, 11:25
DETALII noi în cazul împuşcăturilor din Militari. Femeia care şi-a pierdut un ochi, SCUT UMAN pentru tatăl său

Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei tinerei împuşcate în ochi este greu de descris în cuvinte. Două dintre victime, tată şi fiică, încearcă să-şi revină, fiecare în alt spital din Capitală.

Motivul altercaţiei, din magazinul din cartierul Militari i-a uimit până şi pe anchetatori. Un banal reproş s-a transformat într-o tragedie şi a fost la un pas să se termine şi cu un deces. Trei persoane au ajuns la spital, ciuruite cu gloanţe de cauciuc. Un şmecher a considerat că aşa îşi face dreptate, deranjat că un pensionar le ceruse surorilor lui să stea la rând pentru a-şi achita produsele cumpărate.

Citeşte şi Explicaţie HALUCINANTĂ a pistolarului din Militari, după incidentul armat

„Mi-a spus că s-a dus la magazin să cumpere ceva. Daniela (fata împuşcată în cap n.r.) îl aştepta. El le-a zis celor două fete să treacă la coadă. Am auzit că ei locuiesc deasupra magazinului unde s-a întâmplat. În câteva secunde a venit fratele lor. Stătea la balcon şi a văzut tot. Fără să-i zică ceva fiului meu, l-a luat la bătaie. Că de ce i-a zis soră-sii să stea la coadă. Şi s-au bătut. A ţinut şi el piept cât a putut. Şi au mai venit trei-patru ţigani. A văzut că nu-l răzbeşte. A scos pistolul şi a început să tragă. Când Daniela a văzut că trage în tatăl ei, a intrat între ei, să-l apere pe taică-so. Şi i-a tras în cap. Este nenorocită pe viaţă acum. Operaţia ei a durat patru ore. I-a scos ochiul şi i-a pus proteză. E distrusă toată faţa. Dan, băiatul meu, a fost împuşcat în ficat şi în omoplatul stâng. A fost milimetric lângă artera jugulară. Dacă îl nimerea, murea pe loc”, a spus bunica tinerei împuşcate.

Fata împuşcată în ochi este cunoscută în cartier ca fiind liniştită şi respectuoasă. Vecinii familiei Borz sunt şocaţi de ce au păţit cei doi.

„Mi-a dat telefon o vecină. Este sigurul meu copil. Este pensionar, fost colonel SPP. Acum este mai bine. L-au mutat de la Reaminare, în salon. Nici nu ştiu cât a durat operaţia”, a spus bătrâna.

Dan Borz, despre care poliţiştii au spus că ar fi „profesor universitar”, are 59 de ani şi de patru ani a ieşit la pensie, fiind fost colonel SPP. În prezent, pensionarul deţine autorizaţie de detectiv particular, specializat pe detectarea microfoanelor ascunse şi a camerelor de supraveghere spion. Fiica lui, Daniela Sînziana, în vârstă de 23 de ani, a terminat studiile în 2010, iar specializarea ei este de hair-stylist.

Citeşte şi Autorul ATACULUI ARMAT din Militari a fost ARESTAT PREVENTIV