Detalii NOI în cazul răfuielii de la Satu Mare. Pistolarul şi-a ÎMPUŞCAT prietenul cu o armă LETALĂ

Noi detalii au ieşit la iveală în cazul răfuielii de la Satu Mare în care un tânăr a fost împuşcat de şapte ori. Agresorul a tras cu o armă letală, dar ca prin minune, victima nu are niciun organ vital afectat. Mai mult, unul dintre tinerii implicaţi în acest scandal ar fi postat pe o pagină de socializare mai multe fotografii în care se poate vedea un pistol cu muniţie. Pistolarul este de negăsit, la două zile după ce a fugit din ţară, şi a fost dat în urmărire prin Interpol.

05 mai 2014, 12:41
Detalii NOI în cazul răfuielii de la Satu Mare. Pistolarul şi-a ÎMPUŞCAT prietenul cu o armă LETALĂ

Suspectul despre care se presupune că şi-a împuşcat de şapte ori prietenul, la Satu Mare, se numeşte Florin Lenghel şi încă este căutat de autorităţi. Acesta a reuşit să părăsească ţara ajutat de un complice.

Citeşte şi Pistolarul care şi-a împuşcat prietenul a FUGIT din ŢARĂ

Pistolarul are antecedente penale, el fiind condamnat în 2008 pentru tâlhărie şi alte violenţe.

Potrivit România TV, poliţiştii sătmăreni au reuşit să-l prindă pe celălalt suspect. Acesta este un tânăr de 17 ani, care a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii cu o armă cu muniţie de război, dar şi teancuri de dolari. El este nepotul unui temut lider al romilor din Satu Mare.

Conflictiul între cei trei a izbucnit într-un taxi. La un moment dat Florin Lenghel şi-a împuşcat prietenul de mai multe ori, folosind o armă letală, iar apoi l-a abandonat pe marginea drumului. Pentru a şterge urmele, bărbatul a incendiat taxiul pe care l-a furat. Victima se află internată la Terapie Intensivă.

Citeşte şi Poliţia ÎN ALERTĂ. Un bărbat a fost împuşcat de ŞAPTE ori la Satu Mare