Detalii revoltătoare în cazul fetei din Huşi care a fost găsită spânzurată! Ce au descoperit anchetatorii

Dezvăluiri-șoc din dosarul fetei de 17 ani, din Huși, găsită spânzurată. Înainte de tragedie, ea fusese la coafor pentru că urma să meargă la o nuntă. Tânăra s-a certat însă foarte tare cu sora sa, din cauza banilor, după care a plecat și a amenințat că se va spânzura. În schimb, sora a decis să meargă în locul ei la nuntă.

17 sept. 2018, 06:32

Încep sã iasã la ivealã detalii cumplite din dosarul mortii Biancãi Hîncu! Declaratiile date anchetatorilor, de cãtre ultimele persoane care au intrat, într-un fel sau altul, în contact cu copila, spulberã tot ceea ce se stia pânã acum despre sfârsitul acestei fetei, pentru a face loc unui adevãr pe care cu greu si l-ar fi putut închipui cineva, scrie vremeanoua.ro.

În ziua fatidicã de sâmbãtã, 18 august, Bianca fusese la coafor si era foarte fericitã, întrucât urma sã ajungã la o nuntã în Ghermãnesti, împreunã cu iubitul ei, Vlad. Între timp, în garsoniera din Husi, Pamela, sora sa, a stârnit un nou scandal monstru cu Bianca, pe care a acuzat-o cã i-a furat 800 de lire. Tintitã de acuzele nejustificate, jignitã si umilitã pe nedrept, Bianca nu a reusit sã o convingã pe Pamela cã e nevinovatã, iar, într-un acces de disperare, amestecatã cu neputintã, fata pãrãseste garsoniera, amenintând cã se va duce sã se spânzure cu sireturile de la adidasi.

Pamela, în loc sã încerce sã o caute sau sã anunte autoritãtile imediat, decide să plece la nunta în locul Biancăi. Mai mult, le-a spus lui Vlad şi familiei acestuia că fata nu a mai putut merge la nuntă, pentru că se aflã la Spitalul din Husi, întrucât „a lesinat de douã ori si a avut tensiunea mare, iar medicii au decis sã o interneze”. Abia a doua zi, bãiatul si familia lui aveau sã afle cã, de fapt, fuseserã mintiti, iar Bianca era de negãsit.

Între timp, Pamela a vorbit. Acesta a rãspuns, în momentul în care a fost întrebatã de ce l-a mintit pe Vlad si pe familia acestuia si ce a cãutat la nuntã în locul surorii sale, care, cu câteva ore în urmã, amenintase cã pleacã sã se spânzure: „Pentru cã nu am vrut ca bãiatul sã se ducã singur, când toatã lumea a stiut cã vine cu sormea (n.r. sorã-mea). Câteodatã mã simt vinovatã cã nu vorbeam mai mult cu ea de viata personalã. Nu prea vb vorbea cu mine acest lucru. Prea multe întrebãri, acum nu îsi mai are rostul. Asa a decis Dumnezeu”.