Detalii șocante apar în scandalul în care este implicat Vasilică Ceterașu! Cum ar putea să scape interpretul de muzică populară de acuzațiile aduse: „Ar putea să fie vorba despre șantaj”

Scandalul în care este implicat Vasilică Ceterașu a cutremurat lumea muzicii populare, dat fiind că interpretul este acuzat de violență și agresiune sexuală. Avocatul Adrian Cuculis a explicat cum ar putea acesta să scape de acuzațiile care îi sunt aduse.

30 nov. 2023, 09:26
Detalii șocante apar în scandalul în care este implicat Vasilică Ceterașu! Cum ar putea să scape interpretul de muzică populară de acuzațiile aduse: „Ar putea să fie vorba despre șantaj”
Detalii șocante apar în scandalul în care este implicat Vasilică Ceterașu! Cum ar putea să scape interpretul de muzică populară de acuzațiile aduse: „Ar putea să fie vorba despre șantaj”

Vasilică Ceterașu, celebrul interpret de muzică populară, se află în centrul unui mare scandal public, fiind acuzat că ar fi agresat fizic și sexual o femeie. Artistul a negat toate acuzațiile care au circulat în mediul public, însă o anchetă a fost deschisă și este în acest moment în plină desfășurare.

Citește și: Acuzații șoc la adresa lui Vasilică Ceterașu. Artistul ar fi agresat o femeie: „A început să-mi pună mâna pe picior, a zis că vine la mine acasă”

Vasilică Ceterașu este acuzat că ar fi comis fapte de agresiune sexuală și fizică asupra unei femei de 42 de ani. Ea a afirmat că interpretul de muzică populară a umulit-o și a lovit-o, cu câteva seri în urmă, iar informațiile au fost confirmate de biroul de presă al IPJ Maramureș. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 25 noiembrie, într-un autovehicul, după o petrecere la care ar fi fost amândoi.

Vasilică Ceterașu a oferit deja o primă declarație, în care a negat orice acuzație: „Nu, nu, e prima oară când aud așa ceva. Doamne ferește! Habar nu am. Dacă o să fiu citat, sigur o să merg. Nu am avut niciun incident. Sunt camere acolo. Doamne ferește… Am soție, copii”, a spus acesta, pentru Pro TV.

Vasilică Ceterașu ar putea dovedi că nu este adevărată niciuna dintre acuzații, însă se pare că mai întâi trebuie să se dovedească dacă este real ceea ce spune femeia care îl acuză. Avocatul Adrian Cuculis a explicat care ar fi demersul corect al lucrurilor în acest scandal și ce pași trebuie să facă fiecare, atât artistul, cât și presupusa victimă.

„Trebuie să clarificăm o chestiune aici. Nu se pune problema că trebuie să dovedească el că este nevinovat, ci să dovedească Parchetul că el este vinovat și femeia respectivă că într-adevăr s-au întâmplat lucrurile acestea. Acuzația penală nu funcționează, eu te acuz și tu dovedești că ești nevinovat, ci eu te acuz și eu trebuie să dovedesc că ești vinovat. Prin urmare, dacă ar fi să vorbim despre răspundere penală, ar putea să fie o răspundere penală în zona aceasta a lovirii și a altor violențe, pentru că este o infracțiune consumată, ulterior momentului consumării agresiunii sexuale și bineînțeles agresiunea sexuală ca infracțiune de bază. Eu cred că se pot dovedi niște lucruri. Nu mai vorbim despre faptul că ar putea să fie vorba la adresa ei despre un șantaj, ea să fi săvârșit un șantaj împotriva lui. Pe partea cealaltă, tăcerea asta de care tot dă dovadă de o bună perioadă de timp încoace și vorbește prin avocați, lui îi e un mare neajuns, în condițiile și în contextul în care știm foarte bine că această femeie tot apare de ceva timp, de zile bune și îl acuză pe Ceterașu de faptul că ar fi agresat-o sexual și ar fi bătut-o, amenințat-o, lovit-o. Părerea mea este că el ar trebui să spună foarte clar ce s-a întâmplat. Între timp, am înțeles că au apărut imagini din clubul respectiv, unde au fost ei, de unde reiese că într-adevăr această femeie a fost la masă cu ei, deci cu atât mai mult se impune ca el, pentru binele lui, să spună ce s-a întâmplat sau să se scuze într-un fel. Nu facem justiție publică, dar totuși apar niște semne de violență pe chipul acestei femei, lucru care te duce cu gândul că ar fost victima unei agresiuni fizice și sexuale. Din câte am înțeles că ar fi lovit-o cu shaorma peste față, ar fi umilit-o, după care ar fi agresat-o propriu-zis în mașină.”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Eugenia Șerban! Gestul disperat pe care l-a făcut actrița, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul