Detalii şocante despre secta din Târgul Mureş. Fetele făceau credite la bancă pentru Guru

Noi dezvăluiri despre secta din Târgu Mureş, care organiza orgii cu adeptele sale, ies la iveală. Noul Guru a reuşit să convingă fetele, unele minore, că le înalţă spiritual prin practici sexuale. Iar după ritualurile cu rugăciuni şi sex, aşa zisul maestru îşi punea victimele să facă şi credite bancare pentru binele organizaţiei.

03 oct. 2016, 07:26
Detalii şocante despre secta din Târgul Mureş. Fetele făceau credite la bancă pentru Guru

Victimele din secta Casa Sfânta le-au povestit anchetatorilor detalii şocante despre ritualurile sexuale la care erau supuse. Noul Guru le îndoctrina sistematic, astfel încât tinerele să creadă că se apropie de Dumnezeu prin practicile la care erau supuse.

În timpul perchezitiilor, anchetatorii au găsit tot felul de obiecte sexuale folosite în timpul ritualurilor de la miezul nopţii, dar şi pungi în fetele erau obligate să îţi păstreze părul sau unghiile tăiate.

Fetele mai erau obligate să aducă în sectă toţi banii obţinuţi de la părinţi. Unele dintre ele au ajuns chiar să facă împrumuturi  bancare în valoare de peste 18.000 de lei. Totul pentru a asigura traiul decent al membrilor sectei.

Tinerele primeau mâncare o singură dată pe zi şi nu aveau voie să ia legătura cu alte persoane. Acum, anchetatorii o caută pe principala complice a lui Guru, o femeie care a ajuns să îşi aducă sectă fata de numai 11 ani.

Citeşte şi Dezvăluiri CUMPLITE dintr-un dosar de exploatare sexuală. Cum îşi tortura ucenicele un aşa-zis „guru” din Târgu Mureş VIDEO