Detalii şocante ies la iveală în cazul femeii descoperite în râul Argeş fără cap, mâini şi picioare

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul femeii decapitate din judeţul Dâmboviţa. Corpul victimei tranşate ar fi fost aruncat de pe un pod din Căteasca, judeţul Argeş. Este ipoteza anchetatorilor, care au găsit acolo mai multe pete de sânge. La acest caz lucrează o echipă de investigaţii de la Bucureşti, aceeaşi care a făcut cercetări şi în cazul Elodia.

27 mai 2013, 06:01
Detalii şocante ies la iveală în cazul femeii descoperite în râul Argeş fără cap, mâini şi picioare

Efective mărite de forţe de ordine continuă şi luni căutările, în judeţele Dâmboviţa şi Argeş, pentru găsirea părţilor din trupul decapitat şi fără membre, descoperit cu două zile în urmă în râul Argeş, în zona localităţii dâmboviţene Petreşti.

La căutări participă peste 50 de cadre ale IJP Dâmboviţa, jandarmi şi un echipaj al ISU Dâmboviţa.

„Căutările continuă, inclusiv pe apă, cu barca. De asemenea poliţiştii sunt ajutaţi în acţiunea de căutare de doi câini de urmă. Au fost ridicate probe ADN şi au fost trimise Institutului Naţional de Criminalistică, în vederea identificării victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae, citat de Agerpres.

Cadavrul unei femei fără cap, mâini şi picioare a fost descoperit, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti. Descoperirea a fost făcută de un cioban care se afla cu turma în zonă şi care a sunat la 112.

Mai mulţi ofiţeri criminalişti ai IGPR au fost trimişi în Dâmboviţa pentru acest caz. Capul şi membrele femeii au fost căutate cu barca în râul Argeş.

Anchetatorii au bănuit că trupul femeii a fost adus de râu, aşa că au căutat în amonte, pe albie. Cercetările i-au adus până în localitatea Căteasca, din judeţul Argeş. Potrivit România TV, acolo, pe un pod, au descoperit mai multe urme de sânge.

Audierile au fost extinse la Topoloveni, acolo unde femeia lucra la o brutărie.

Duminică s-a aflat că victima are 36 de ani şi a dispărut de vineri seară, când a plecat de la serviciu spre casă, cu o maşină de ocazie. Deocamdată nu s-a descoperit nici această maşină. Femeia trăia cu un concubin, dar acesta a anunţat poliţia de dispariţia ei doar după ce a fost descoperit cadavrul.

La audieri, bărbatul a spus că bănuia că femeia s-ar fi întors la fostul ei soţ.