Detalii şocante în cazul accidentului soldat cu doi morţi din Iaşi. Vezi ce alcoolemie record avea şoferul cu BMW

Detalii şocante ies la iveală în cazul accidentului soldat cu doi morţi din Iaşi. Şoferul maşinii care a provocat accidentului era aproape în comă alcoolică, având o alcoolemie de 2,7 la mie.

05 sept. 2017, 14:00
Detalii şocante în cazul accidentului soldat cu doi morţi din Iaşi. Vezi ce alcoolemie record avea şoferul cu BMW

Un grav accident de circulaţie a avut loc, duminică dimineaţa, la ieşirea din municipiul Iaşi spre Valea Lupului.

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism BMW a reuşit să sară pur şi simplu peste parapeţii de beton care despart şoseaua, şi a intrat pe contrasens. Maşina s-a izbit de o dubiţă de panificaţie care circula spre sensul Iaşi-Valea Lupului. Din nefericire, şoferii celor două maşini implicate în accident au decedat.

Noi detalii ies acum. Emanuel Encut, în varsta de 22 de ani, se intorcea la orele diminetii de la o nunta si se indrepta spre Iasi. Intr-un moment de neatentie, a pierdut controlul bolidului care a sarit peste parapeti si a ajuns pe celalalt sens de mers, izbindu-se de o dubita. In urma tragediei in care au murit doi oameni si un minor a fost ranit, apar tot mai multe ipoteze care ar putea explica producerea accidentului. Oboseala, consumul de alcool sau viteza prea mare sunt doar cateva dintre motivele care ar putea explica producerea tragediei.

Potrivit România TV, rezultatele necropsiei spun că băiatul avea o alcoolemie de 2,7 la mie.

Prietenii tânărului susţin că băiatul vorbea la telefonul mobil în momentul în care a pierdut controlul volanului. Din spusele acestora, se pare că tânărul se certa la telefon cu iubita, iar din cauza vitezei cu care circula nu a mai putut menţine controlul asupra maşinii.

Vezi si: Accident grav în Mureş. O persoană a murit, iar cinci au primit îngrijiri medicale

Potrivit bzi.ro, şoferul dubitei a murit pe loc, iar şoferul autoturismului BMW a decedat câteva minute mai târziu. În dubă mai era şi un băiat de 15 ani, acesta fiind transportat de urgenţă la spital.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, criminalistică, precum şi echipele medicale.