Detalii ŞOCANTE în cazul adolescentului mort în accidentul de tramvai din Capitală: „L-a lovit în şold şi a dat cu capul în bară”

Adolescentul care şi-a găsit sfârşitul lovit de un tramvai în Capitală avea 17 ani şi era elev în clasa a XI-a la un liceu de elită din Bucureşti. Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă seara, iar martorii au declarat că băiatul ar fi avut căştile în urechi şi nu a auzit tramvaiul.

27 oct. 2019, 14:41
Detalii ŞOCANTE în cazul adolescentului mort în accidentul de tramvai din Capitală: „L-a lovit în şold şi a dat cu capul în bară”

Tragedia a avut loc în zona Eroii Revoluţiei din Capitală. Martorii povestesc că băiatul ar fi vrut să treacă stradă, prin loc nepermis, în momentul în care a fost lovit de tramvaiul 11.

Cei care au văzut nenorocirea susţin că vatmanul a claxonat, dar adolecentul nu a auzit pentru că ar fi avut căștile în urechi.

„Cred că a avut căștile în urechi de n-a auzit. Am auzit noi din partea aia claxonul la tramvai și el aici n-a auzit”, a povestit un martor.

Din păcate, impactul a fost fatal, medicii ajunşi la locul accidentului nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

„Am înțeles că avea căștile în urechi, a vrut să traverseze. Când s-a întors l-a lovit în şold și a dat cu capul în bara de la tramvai”, a explicat un alt martor.

La față locului au venit și polițiștii. Aceștia au efectuat măsurători şi au vorbit cu martorii pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest și nu consumase alcool.