DETALII ŞOCANTE în cazul atacului asupra Dianei Enache. Cum voia să scape libanezul

Detalii noi ies la iveală în cazul atacului asupra Dianei Enache. Bărbatul de origine libaneză a încercat să distrugă probele. Avocatul familie a declarat că imediat după incident, atacatorul a luat un mop, a intrat în apartament şi a şters urmele de sânge de pe parchet. Între timp, în presă au apărut şi imagini cu rănile suferite de Diana Enache.

11 iul. 2014, 07:44
DETALII ŞOCANTE în cazul atacului asupra Dianei Enache. Cum voia să scape libanezul

Bărbatul de origine libaneză care a atacat-o pe Diana Enache a încercat să şteargă urmele şi i-a mințit și pe anchetatori, a declarat avocatul familiei, scrie click.ro.

Citeşte şi Primele declaraţii ale lui Adrian Enache după externarea Dianei. „Are mâinile pline de cusături…”

„Atacatorul a coborat la receptie, a luat de acolo un mop, a intrat in apartament si in mare viteza a incercat sa stearga sangele imprastiat pe parchet, iar ulterior declaratiile lui in fata organelor de cercetare au fost ca evenimentele s-au produs in afara apartamentului, nu in interior”, a spus Katia Ciacala.

Citeşte şi IMAGINI ÎNGROZITOARE. Cum arată TĂIETURILE de pe corpul Dianei Enache

Mai mult, avocatul susţine că Diana a fost înjunghiată de mai multe ori. „Ea a fost injunghiata in 4 puncte diferite, mainile ii sunt taiate de cutitul pe care l-a avut la gat, in incercarea ei de a indeparta amenitarea”, a precizat Katia Ciacala.

De altfel, în presă au apărut şi primele imagini cu rănile suferite de Diana Enache. În fotografii se văd o parte din cusăturile de pe mâni şi torace. Acum Diana este acasă, dar vizitele îi sunt interzise. Ea se află în continuare sub tratament psihologic şi calmante.