Detalii ŞOCANTE în cazul femeii executate de soţ în Neamţ. Ce le-a transmis criminalul copiilor săi VIDEO

Dezvăluiri teribile despre femeia împuşcată de soţ, la Neamţ. Criminalul le-a lăsat copiilor săi o scrisoare în care-i învață cum să se descurce singuri în viață și le dă de înțeles că vor rămâne orfani. Bărbatul, care și-a executat soția cu o armă artizanală, nu s-a mai sinucis; el se află acum în arest.

18 feb. 2019, 14:51
Detalii ŞOCANTE în cazul femeii executate de soţ în Neamţ.  Ce le-a transmis criminalul copiilor săi VIDEO

Gheorghe Zănoagă a pus la punct un plan diabolic pentru a se răzbuna pe soția lui Gabriela, care fugise de acasă de 3 săptămâni din cauza certurilor dintre ei. Înainte să-și execute soția, el a lăsat un bilet celor doi copii ai lor: o fetiță de 5 ani și un băiețel de 14 ani.

Fiul celor doi l-a găsit și și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat. A fugit într-un suflet la casa bunicilor săi, acolo unde se afla mama sa, însă a ajuns prea târziu. În scrisoare, bărbatul le-a cerut iertare copiilor, le-a spus ce să facă şi ce să vândă ca se descurce singuri.

În scrisoare bărbatul mai spunea și că nu vrea ca un preot să participe la înmormântarea sa. El nu s-a mai sinucis însă așa cum își propuse. După crimă s-a ascuns într-un adăpost de animale și acolo a fost găsit de autorități.

Arma folosită pentru a-și executa soția este una artizanală, făcută de criminal. El se află acum în arest.