Detalii şocante în dosarul amantelor care au comandat uciderea bărbatului aflat în calea relației lor. Au citit tratate de drept şi au studiat crime celebre

Dosarul amantelor criminale din Bihor, care au acționat după un plan fără cusur, i-a șocat până și pe procurori. Cele două femei au premedidat în amănunt asasinarea bărbatului care stătea în calea dragostei lor. Au studiat tratate de drept și au făcut cercetări amănunțite pentru a putea ascunde crima, însă chiar și așa nu au reușit să-i păcălească pe anchetatori.

20 iul. 2022, 18:02
Detalii şocante în dosarul amantelor care au comandat uciderea bărbatului aflat în calea relației lor. Au citit tratate de drept şi au studiat crime celebre

Rechizitoriul întocmit de procurori în cazul bărbatului din Bihor care a fost asasinat la comanda soției și verișoarei scoate la iveală detalii halucinante. Ambiționate de faptul că după uciderea bărbatului ele își vor putea trăi povestea de dragoste, cele două iubite au pus la cale un plan ca în filme.

40.000 de lei a fost prețul plătit pentru a scăpa de soțul care le bântuia relația. Bărbatul a fost ademenit la marginea unei păduri unde asasinul, de față cu cele două femei, l-a omorât. Nagy l-a lovit pe bărbat cu un topor în cap şi Annamária l-a înjunghiat de mai multe ori, până nu a mai mişcat. Cadavrul i-a fost îngropat lângă o fostă carieră de piatră din oraşul Valea lui Mihai, telefonul i-a fost ars, iar maşina cu care a fost transportat cadavrul a fost vândută.

După crimă, Tünde a pozat în soţie îngrijorată: a organizat operaţiuni de căutare, a postat anunţuri pe Facebook. În acelaşi timp, femeile au intrat apoi pe contul de Messenger al victimei, ca să pară că trăieşte, i-au trimis mamei bărbatului un SMS în numele lui. Pentru asta, Annamária s-a dus în Carei, a cumpărat o cartelă şi un telefon, pe care apoi le-a ars.

Procurorii au fost însă cu un pas înaintea lor: telefoanele celor două iubite au fost interceptate, descoperindu-se, astfel, întregul scenariu. Cei trei sunt acum după gratii și urmează să ajungă în fața judecătorilor: asasinaul va fi judecat pentru omor calificat, iar cele două femei vor fi judecate pentru violenţă în familie în forma omorului calificat.

Victima era mult plecată. Lucra în construcţii şi făcea parte dintr-o formaţie care cânta la nunţi şi petreceri. Ca atare, cele două femei au început să petreacă tot mai mult timp împreună, iar prietenia lor s-a transformat într-o poveste de amor. În decembrie 2021, însă, au apărut problemele, căci soţul femeii ar fi vrut să reia viaţa de cuplu cu soţia sa. Însă femeia nu-l mai voia, însă nici nu îndrăznea să-i spună motivul.

Pe 15 decembrie 2021, i s-a plâns iubitei care i-a prezentat două variante: fie se despart, fie să divorţeze. Tünde le-a respins pe ambele: o iubea pe Annamária, dar dacă şi-ar fi părăsit soţul cu care avea doi copii pentru o femeie, ar fi fost stigmatizate social pe viaţă. Astfel femeile au decis că István trebuia să dispară.

Citește și Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia

Citește și Crimă îngrozitoare în centrul orașului Iași. Un bărbat a fost găsit mort, pe trotuar