Detalii uluitoare, despre tânărul român ucis în atentatele din Paris. Ciprian era nepotul unui mare duhovnic

ATENTATE TERORISTE FRANŢA. Românul ucis în atentatele teroriste din capitala Franţei făcea parte din familia celebrului duhovnic ortodox Gheorghe Calciu-Dumitreasa.

17 nov. 2015, 18:25
Detalii uluitoare, despre tânărul român ucis în atentatele din Paris. Ciprian era nepotul unui mare duhovnic

La Mahmudia, aşezarea de pe canalul Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, este tristeţe mare. Unul dintre copiii care au crescut sub ochii localnicilor era Ciprian Calciu, tânărul în vârstă de 32 ani care a pierit în atentatele de la Paris din seara de 13 noiembrie, împreună cu partenera sa Lăcrămioara Pop.

Cei doi aveau un băieţel, Kevin, de doar un an şi jumătate.

În satul dobrogean, numele Calciu are o semnificaţie aparte. Din neamul Calciu s-a ivit un mare duhovnic al poporului român: Gheorghe Calciu-Dumitreasa. Preotul născut în 1925 şi trecut la cele veşnice în 2006 era mezinul familiei unui plugar cu 11 copii. Potrivit adevarul.ro, Ciprian era nepot de-al preotului.

„Bunicul nostru Tănase era frate cu părintele. Taţii noştri, al meu şi-al lui Ciprian, au fost fraţi”, explică Ancuţa Calciu, verişoara primară a lui Ciprian.

Vezi şi: Românca împuşcată în timpul atentatelor, mărturii cutremurătoare: Am simţit că am capul ud, după care o durere

Lăcrămioara şi Ciprian, care formau un cuplu de mai mult timp şi care aveau un copil, au fost împuşcaţi în timp ce stăteau la o terasă.Familiile tinerilor spun că ar dori ca cei doi să fie înmormântaţi în Franţa.

Tânăra avea o fetiţă de 11 ani dintr-o relaţie anterioară, pe care a luat-o în Franţa pentru a fi lângă ea. În urmă cu doar un an şi jumătate i-a dăruit lui Ciprian un băieţel. În noaptea de infern, copiii erau în siguranţă acasă, în grija unei bunici.

Vestea că cei doi au murit într-un mod atât de tragic i-a şocat pe apropiaţii tinerilor.

Tulburător este că amândoi şi-au pierdut taţii de curând. Ciprian mai avea doi fraţi gemeni, mai mici ca el. Unuia dintre ei i-a şi revenit sarcina teribilă de a-şi recunoaşte fratele şi cumnata, a căror trupuri erau sfâşiate de gloanţe.

Citeste si>  Traian Băsescu: Atentate teroriste se pot întâmpla oriunde. Şi în România. Pe teritoriul UE a inceput RĂZBOIUL