Detaliu şocant surprins de un TATĂ la o lună după ce FIUL său a murit într-o tornadă: Nu mi-a venit să cred

Un tată distrus de moartea fiului său a descoperit într-o fotografie a nepoatei o figură ciudată. Astfel, el crede că băiatul s-a transformat într-un "înger păzitor" al fetiţei, mai ales că îi simte tot timpul prezenţa prin casă. Tânărul a murit în luna mai din cauza unei tornade care a lovit o şcoală. 

26 nov. 2013, 10:19

Nicolas McCabe, un băiat de doar 9 ani, a fost ucis în timpul unei tornade în timp ce se afla la şcoală. Alături de el şi-au mai pierdut viaţa şase copii în unitatea de învăţământ din Moore, Oklahoma, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Imaginea care a provocat isterie pe internet. Detaliul halucinant care apare la o privire atentă

Cu toate acestea, într-o fotografie a verişoare băiatului, tatăl îndurerat a observat o formă ciudată în spatele micuţei pe care el o consideră fantoma micuţului. Imaginea a fost făcută la doar o lună de la teribilul deces, in ziua de 4 iulie.

Nu mi-a venit să cred ceea ce am văzut. Nicolas iubea 4 iulie şi adora artificiile. Fratele meu, când a văzut-o, i s-a ridicat părul din cap. Mi-a atins inima. Eu simt că este aici cu mine. Lumea poată să spună ce vrea. Eu cred că este el. Ştiu că ne veghează„, a declarat tatăl după ce a văzut imaginea.

Citeşte şi Imagini care-ţi fac PĂRUL MĂCIUCĂ. Vezi CE MIŞCĂ MOBILIERUL într-o şcoală din Thailanda VIDEO

Chiar dacă există numeroşi sceptici care cred că fantoma din imagine a fost produsă de mişcarea telefonului, familia minorului mort crede cu tărie că este chiar el şi a încercat să îşi facă simţită prezenţa.