Detaliul MACABRU legat de venirea pe lume a primului copil al Celiei. Vezi cum arată cântăreaţa în luna a V-a

Celia va deveni mămică în primăvară. Medicii i-au programat cezariana într-o dată care coincide cu un moment trist din viaţa artistei.

08 ian. 2014, 13:08

Celia a gustat succesul din plin ca artistă, însă anul trecut a lăsat muzica deoparte pentru a se aşeza la casa ei.

Cântăreaţa s-a căsătorit cu un român stabilit de multă vreme în Australia, Ardeli Ancuţa, iar la puţin timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă a aflat că este însărcinată. Potrivit click.ro, acum frumoasa Celia este însărcinată în luna a cincea iar ziua în care va aduce bebeluşul pe lume coincide cu un moment tragic din viaţa Celiei, care o răscoleşte şi acum.

Astfel, medicii de la clinica unde va naşte, i-au programat cezariana în luna în care a murit tatăl ei. Acesta s-a stinsdin viaţă la fix două săptămâni după ziua de naştere, iar artista va aduce pe lume bebeluşul în intervalul respectiv.

„Dorința pe care eu o am este ca Dumnezeu sa binecuvânteze rodul iubirii noastre, sa ne trimită un sufletel special, sanatos care sa ne aducă bucurie… Tata ma protejează de acolo de unde este, ii simt prezenta in fiecare minut… Dar e prea mult ca noi sa vorbim de reincarnari pe aceasta tema… Sunt fericita, extrem de fericita! Imi trăiesc viata curat in familia mea, exact asa cum am cerut in rugăciunile mele. Coincidentele pe care le trăiesc astăzi, legate de luna Mai, le vad ca semne ca tatal meu ma protejează si nu-si dorește sa ma vadă trista nici macar in acea zi in care îngerii l-au luat de la noi si l-au primit printre ei”, a scris Celia pe Facebook.