Deţinut periculos, evadat din Spitalul Bagdasar Arseni. A fugit îmbracat cu halatul unui medic

Un evadat periculos a umblat mai multe ore liber pe strazile Capitalei după ce a evadat de la Spitalul Bagdasar Arseni, unde era internat. Bărbatul fugise din spital îmbrăcat cu halatul unui medic. A fost prins după câteva ore în celalalt capăt al Bucureştiului, în aproiere de Piaţa Matache.

11 mai 2022, 13:09
Deţinut periculos, evadat din Spitalul Bagdasar Arseni. A fugit îmbracat cu halatul unui medic

Un deţinut în vârstă de 32 de ani, condamnat la 23 de ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fugit din Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Bărbatul era încarcerat la penitenciarul Rahova şi fusese adus la spital pentru investigaţii medicale.

Deţinutul a profitat de neatenţia cadrelor medicale şi a poliţiştilor care l-au însoţit la spital şi a fugit îmbrăcat halatul unui medic. Pentru a fi sigur că nu este recunoscut, şi-a acoperit faţa cu o mască chirurgicală.

Citeşte şi: Deținuţii vor putea face cumpărături online – proiect

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secției 15 și 26 Poliție, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secția Urmăriri din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele procedurii evenimentului”, a transmis Penitenciarul București-Rahova.

Citeşte şi: Amor cu năbădăi. O judecătoare a fost filmată în timp ce săruta un deținut condamnat la închisoare pe viață VIDEO

După câteva ore a fost prins în zona Piaţa Matache din Bucureşti şi dus la Secţia 3 de Poliţie. El urmează să fie dus înapoi la Penitenciarul Rahova.