DEVASTATOR. A murit la 15 ani, în timp ce idolul său îi cânta la ureche

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit la câteva minute după ce idolul său, Ed Sheeran, a sunat-o la telefon şi i-a cântat melodia ei preferată.

01 apr. 2014, 20:12
DEVASTATOR. A murit la 15 ani, în timp ce idolul său îi cânta la ureche

Triona Priestley, diagnosticată cu fibroză chistică, a murit înconjurată de familie şi prieteni, după ce l-a auzit pe Sheeran cântând doar pentru ea melodia „Little Bird”.

Gestul făcut de Ed Sheeran a fost urmare a unei campanii demarate de prietenii Trionei pe Internet. Proiectul tinerilor s-a viralizat rapid şi a ajuns până la Ed Sheeran, care a sunat-o personal pe Triona şi i-a cântat la ureche piesa ei preferată, în timp ce fata îşi dădea ultima suflare.

Lucy, una dintre prietenele cele mai bune, a povestit pentru Irish Mirror cât de devastatoare au fost ultimele minute din viaţa Trionei. „Ed a sunat-o şi i-a cântat Little Bird în timp ce ea abia mai respira. Triona a plecat ascultându-şi idolul şi fiind înconjurată de toţi oamenii care au iubit-o. Noapte bună, îngerul meu! Somn uşor!”, au fost cuvintele prietenei tinerei diagnosticate cu fibroză chistică.

Ed Sheeran a confirmat faptul că a fost aproape de Triona chiar şi prin intermediul telefonului, în timp ce fata îşi dădea sufletul. Mai mult, ulterior el a posat pe Twitter un mesaj de condoleanţe.