DEVASTATOR! Florin Salam spune tot despre boala Denisei Manelista: „Viaţa unui om…” Continuarea este COPLEŞITOARE

Vestea că Denisa Manelista este grav bolnavă nu l-a lăsat indiferent pe Florin Salam, cu atât mai mult cu cât prima lui soție, Fănica, s-a stins, cu mulți ani în urmă, dintr-o cauză asemănătoare.

02 mai 2017, 06:52
DEVASTATOR! Florin Salam spune tot despre boala Denisei Manelista: „Viaţa unui om…” Continuarea este COPLEŞITOARE

 Florin Salam este dispus să o ajute cu orice preţ pe Denisa Manelista. 

„Sunt foarte afectat deveștile primite despre Denisa. Sunt dispus să o ajut, oricând, oricum. Dacă e nevoie de bani, indiferent de sumă, nu contează. Viața unui om nu se poate măsura în bani. Dacă e nevoie să când, gratuit, pentru ea, dacă e nevoie să îi dau bani, nu contează, doar să știu că o salvez de boală”, a spus Florin Salam, potrivit spynews.ro.

El chiar a început deja să lucreze pentru a face banii necesari, el fiind, de curând, invitat să cânte la o înmormântare, la Craiova, urmând ca banii încasați, o sumă frumușică, să îi folosească pentru a o salva, dacă va mai fi posibil, pe Denisa.

Dar, mai mult decât atât, i-a reamintit lui Florin Salam de drama trăită în urmă cu câţiva ani, atunci când a pierdut-o pe Fănica. De foarte multe ori cântăreţul a declarat că Fănica, femeia pe care a iubit-o atât de mult și care i-a dăruit doi copii, nu va fi niciodată uitată de el și că va avea un loc cu totul și cu totul special în inima lui. Fănica s-a stins din viaţă în urmă cu aproximativ 8 ani din cauza unei boli pe care, acum, pare-se, suferă și Denisa. Iar din acest motiv, Florin Salam este decis să o ajute pe colega lui de breaslă cu tot ce îi stă în putință.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Ea ar suferi de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete și Fănica, fosta soție a lui Salam. De altfel, deja, cântăreața a suportat câteva intervenții medicale de urgență, doctorii luptând pentru a-i salva viața.