„Singur acasă 6”, lansat la 31 de ani de la producția fenomen, este un eșec total. „Dacă vrei să-ți pedepsești copiii, obligă-i să vizioneze acest film”

Filmul "Singur acasă 6" a fost lansat recent în SUA, la 31 de ani de la franciza fenomen care a devenit sinonimă cu sărbătorile de iarnă. Criticii au desființat noua peliculă din cauza ideilor total lipsite de creativitate.

18 nov. 2021, 15:00
„Singur acasă 6”, lansat la 31 de ani de la producția fenomen, este un eșec total. „Dacă vrei să-ți pedepsești copiii, obligă-i să vizioneze acest film”

Filmul „Singur acasă 6” a fost lansat recent la data de 12 noiembrie în SUA, pe canalul Disney, la 31 de ani la de la pelicula fenomen care a devenit o tradiție în perioada sărbătorilor de iarnă.

Producția „Singur acasă 6” a fost regizată de Dan Mazer și este un remake care din păcate nu a avut parte de recenzii favorabile din partea criticilor de film.

Rolul care l-a făcut celebru pe Macaulay Culkin este interpretat de actorul Archie Yates, în vârstă de 12 ani. Scenariul filmului nu este unul prea reușit, iar experții în cinematografie îi acuză pe cei implicați că au încercat să copieze faimoasa franciză a anilor ’90, în loc să vină cu idei noi și actuale pentru copiii din ziua de azi.

Personajul central al noii pelicule „Singur acasă 6” este Max Mercer, un băiat mereu pus pe șotii, pe care familia lui l-a lăsat din greșeală acasă de Sărbători, înainte să plece în vacanță în Japonia. Un cuplu căsătorit de răufăcători, care încearcă să recupereze o moștenire valoroasă, pune ochii pe casa familiei Mercer, iar puștiul face tot ce-i stă în putință pentru a o proteja de intruși.

Acțiunea filmului produs în 2021 seamănă izbitor cu premisa inițială din filmele cu Macauly Culkin, iar criticii s-au exprimat în termeni negativi cu privire la „ideile reciclate” din „Singur acasă 6”.

Pe site-urile dedicate cinematografiei, publicul a criticat în termeni hilari noua producție, unul dintre utilizatori a afirmat că vizionarea filmului „Singur acasă 6” este o pedeapsă mai cruntă decât aceea de sta pe cărbuni încinși.

„Cea mai cruntă pedeapsă pentru copiii care nu au fost cuminți nu mai este să stea pe cărbuni încinși, ci să vizioneze acest film”, spune un utilizator pe site-ul Rotten Tomatoes.

Când şi unde puteţi urmări „Singur Acasă” în acest an. Mai sunt doar câteva săptămâni!

La Antena 1, filmul Singur Acasă va fi dat în luna decembrie, sâmbăta, de la ora 20:00. Zilele de difuzare sunt: 4, 11 şi 18 decembrie.

De când există datele de audienţă TV, celebrul film cu Macaulay Culkin nu a fost dat de o altă staţie de televiziune în afara Pro TV.

Chiar dacă a fost difuzat de zeci de ori, Singur Acasă a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. Numai anul trecut, de exemplu, era urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1 care dădea, în premieră, Gala „Te cunosc de undeva”.