Dezastru într-un cimitir din Dâmboviţa. Zeci de morminte au fost profanate FOTO

Zeci de morminte dintr-un cimitir din Dâmboviţa au fost profanate, iar crucile din marmură au fost culcate la pământ. Pentru că nu s-a furat nimic, primarul localităţii bănuieşte că sataniştii sunt făptaşii. Poliţiştii au început o anchetă.

05 mart. 2014, 08:11

40 de mormite au fost profanate, marţi dimineaţă, în cimitirul din comuna dâmboviţeană Iedera, de către persoane necunoscute, care au distrus crucile din marmură. Localnicii au anunţat imediat poliţia care a început o anchetă. Edilul comunei nu exclude ca sataniştii să fi comis fapta, mai ales că nu s-a furat nimic, scrie adevarul.ro.

Oamenii sunt foarte supăraţi de cele întâmplate, mai ales că paguba este una consistentă pentru pensionari. „Nu se ştie cine a comis fapta. Numai cruci din marmură au distrus. Cele mai frumoase cruci au fost culcate la pământ. În jur de vreo 2.500 de lei e o cruce d-asta. Nu există pază la cimitir”, a spus Gheorghe Teşală, dascăl la biserică.

Citeşte şi Şi-au pierdut casele şi s-au mutat, de VII, în CIMITIR VIDEO

Localnicii spun că făptaşii ar trebui să facă închisoare pe viaţă.

„Dimineaţă, la ora 7.30, paznicul primăriei a venit să aprindă o lumânare la mormântul soţiei. După câteva minute a venit şi mi-a spus că în cimitir s-au rupt foarte multe cruci. Cred că sunt oameni fără suflet, satanişti”, a declarat Vasile Breazu, primarul comunei Iedera.

Edilul spune că are de gând să monteze camere de luat vederi în cimitir. Pedepsa pentru astfel de fapte este de la 6 luni la 2 ani de închisoare.

Citeşte şi Situaţie MACABRĂ în Hunedoara. Angajaţii unei termocentrale sapă într-un cimitir, printre morminte. Află de ce