DEZASTRU lăsat în urmă de Sorin Oprescu. Străzile din Capitală sunt pline de gropi VIDEO

Mai multe străzi importante din Bucureşti arată ca după război aşa că cei care circulă prin Capitală trebuie să facă slalom printre gropi. Unele sunt atât de adânci, încât înghit roţile maşinilor cu totul, informează România TV.

15 oct. 2015, 12:30
DEZASTRU lăsat în urmă de Sorin Oprescu. Străzile din Capitală sunt pline de gropi VIDEO

Bucureşti, 2015. O capitală care doar se vrea europeană, pentru că în realitate drumurile pline de gropi, semafoarele care nu merg şi cozile de maşini de pe kilometri întregi ne duc cu mulţi ani în urmă.

Multe dintre străzi sunt în şantier, iar lucrările nu vor fi gata chiar dacă suntem în pragul iernii. Un exemplu este Şoseaua Pipera dn Capitală care este brăzdată cu tranşee prin care şoferii trebuie să circule la relanti pentru a nu îşi distruge maşinile.

Drumurile pline cu gropi sau închise din cauza lucrărilor nu sunt singura problemă: haosul de pe străzile bucureştene nu poate fi remediat pentru că sistemul de mangement al traficului în care s-au investit 21 milioane de euro este nefuncţional.

Sistemul s-a defectat după ce un angajat a tăiat un cablu de fibră optică şi defecţiunea nu a fost remediată nici până acum.

Citeşte şi Zeci de semafoare, date peste cap în Capitală. EXPLICAŢIA pentru traficul de coşmar VIDEO