Dezastru pentru Vica Blochina! Evacuată din apartament din cauza datoriilor la întreținere. Restanță de peste 100 de milioane de lei

Vica Blochina a fost recent evacuată din apartamentul de lux unde locuia din cauza datoriilor la întreținere care depășesc 100 de milioane de lei.

28 aug. 2021, 18:07

Vica Blochina a avut parte de o veste dezastruoasă, vedeta a fost executată silit din apartamentul de lux unde locuia de 14 ani din cauză că nu și-a putut plăti la timp datoriile la întreținere.

Vica a adunat de-a lungul timpului datorii la plata întreținerii în valoare de 2.600 de euro, adică peste 100 de milioane de lei.

Imobilul de lux, pe care Vica l-a primit de la Victor Pițurcă, se întinde pe o suprafață de peste 125 mp, are 3 camere și două terase și este cotat la fabuloasa sumă de 350.000 de euro, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe apartamente din Capitală.

Vica Blochina a fost nevoită să spună „adio” traiului plin de opulență în acest „conac” impresionant. Necazurile pentru Vica Blochina în ceea ce privește apartamentul au început încă din 2007, când a fost dată în judecată de către asociația de proprietari din cauza neplății întreținerii, relatează CanCan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Vica Blochina este la a patra sentință civilă de executare silită: „Am primit 144 de milioane la întreţinere!”

Astfel Vica are trei sentințe civile de excutare silită, iar cea de-a patra este în desfășurare. În urmă cu un an vedeta declara că se află în pericol de a fi evacuată din apartament din cauza datoriilor acumulate la întreținere.

“Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin”, afirma Vica, la vremea aceea.

Apartamentul de lux va fi scos la licitație luna viitoare la prețul de pornire de doar 198.810 euro, deși acesta valorează 350.000 de euro.