DEZBATERE FINALĂ. Klaus Iohannis a explicat de ce nu i-a adresat întrebare lui Ponta în a doua confruntare

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a explicat, joi, că, la dezbaterea de miercuri seară, de ce nu i-a adresat nicio întrebare contracandidatului său, Victor Ponta, la finalul confruntării, ratând astfel ceea ce putea fi "glonţul de argint". 

13 nov. 2014, 11:18
DEZBATERE FINALĂ. Klaus Iohannis a explicat de ce nu i-a adresat întrebare lui Ponta în a doua confruntare

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, de ce nu i-a adresat nicio întrebare lui Victor Ponta, în finalul confruntării de miercuri seară, de la B1 TV, Klaus Iohannis a răspuns: „Motivaţia pentru care nu am pus întrebarea stă în picioare, ba chiar astăzi am primit confirmarea că domnul Ponta, în chestiuni esenţiale, minte. La ce să-i pun o întrebare?”.

Ulterior, Iohannis a declarat într-un interviu: „Temele şi întrebările care au venit de la moderatoare au fost cunoscute de ambele echipe, dar multe părţi nu au fost cunoscute, discutate şi, aici, intervine prezenţa de spirit a politicianului. Aşa am văzut în momentul acela emisiunea, cred că a fost rezonabil.”

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS În cadrul dezbaterii de miercuri seară, de la B1TV, celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, li s-a cerut să îşi adreseze câte o întrebare. „Eu îmi scot deja răspunsul, că ştiu ce mă întrebaţi”, a spus Victor Ponta, imediat ce a aflat că Iohannis a fost ales să pună primul întrebarea.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Cei doi finalişti s-au confruntat din nou. Vezi cine a fost mai incisiv

Domnul Ponta este astăzi în mare formă şi neagă tot felul de lucruri, vine cu tot felul de neadevăruri. În această situaţie, ce să cred eu că mi-ar răspunde? Eu cred că indiferent ce aş putea să îl întreb eu pe domnul Ponta, ar suci un răspuns care probabil nu ar corespunde realităţii. Nu doresc să vă întreb nimic, domnule Ponta”, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis a prezentat o scrisoare de sprijin de la ANGELA MERKEL: Categoric mă susţine