Dezertările din PPDD, motiv de scandal. Sorin Ovidiu Bălan: Lichelele, jigodiile, pleacă de la noi

Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) a reuşit o performanţă unică pe scena politică românească, să se destrame în mai puţin de un an. Parlamentarii săi, care la început au sperat că pot fi o alternativă la clasa politică, fug acum din opoziţie, către putere. Politicienii lui Dan Diaconescu şi-au aruncat vorbe grele în direct, la România TV.

10 oct. 2013, 12:32
Dezertările din PPDD, motiv de scandal. Sorin Ovidiu Bălan: Lichelele, jigodiile, pleacă de la noi

În excusivitate la România TV, vicepreşedintele PPDD, Sorin Ovidiu Bălan, le-a transmis un mesaj tranşant celor care au rupt rândurile în Parlament. „Lichelele, jigodiile, pleacă de la noi. Cu excepţia domnului Tudor Barbu„, a spus Sorin Ovidiu Bălan.

Citeşte şi PPDD mai pierde un parlamentar. Senatorul Marin Nicolae se înscrie în PSD

Prezent în studioul România TV, senatorul Tudor Barbu a dezvăluit ce îşi reproşează în legătură cu aceste plecări din partid. „Îmi repreşez foarte tare că fiind un biet ziarist m-am jucat cu chibriturile şi am dat foc unei idei pe care românii ar fi putut să o folosească mult mai util decât PP-DD-ul„, a spus Barbu.

Citeşte şi Tudor Barbu A DEMISIONAT din PPDD. Senatorul va activa în cadrul Partidului Conservator

Cei mai mulţi PP-DD-işti au plecat din Camera Deputaţilor. Deşi mulţi dintre ei se declară independenţi, ei colaborează cu puterea şi susţin proiectele celor de la USL.