DEZMĂŢ LA BALUL BOBOCILOR: Minori beţi, duşi cu ambulanţa de la petrecere direct la spital VIDEO

Trei adolescenţi din Constanţa au ajuns de la Balul Bobocilor direct pe patul de spital. Toţi au consumat băuturi alcoolice în exces şi nu s-au mai putut ţine pe picioare. În timp ce unul a căzut pe iarbă şi a fost găsit de nişte trecători, un alt elev zăcea pe un baldachin aflat pe plajă.

11 oct. 2014, 12:42
DEZMĂŢ LA BALUL BOBOCILOR: Minori beţi, duşi cu ambulanţa de la petrecere direct la spital VIDEO

O petrecere de Balul Bobocilor, organizată la un club din staţiunea Mamaia, a avut un final dramatic. Trei adolescenţi au fost duşi cu ambulanţa la spital din cauza execesului de alcool. Este vorba de o fată şi doi băieţi, toţi minori.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit de mai mulţi trecători întins pe iarbă, inconştient. Aceştia au sunat la 112, iar elevul a fost dus cu ambulanţa la spital. Acesta consumase mai multe pahare de alcool.

Elevul nu este singurul care a consumat alcool fără măsură la petrecerea de început de an şcolar. La fel a făcut și o elevă de 15 ani, care a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce i s-a făcut rău, potrivit NeptunTV.

În timp ce acești doi elevi erau duși la spital, un alt adolescent stătea întins într-un baldachin, pe plajă.

„E de la balul bobocilor. Sunt elevi de la liceele Mircea, Ovidius și Traian”, a spus un tânăr.

Conducerea Colegiului Național Mircea cel Bătrân spune însă că nu știe nimic despre petrecerea de aseară.

„De la dumneavoastră aflu, nu știu de așa ceva. Balul Bobocilor de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân este prevăzut pentru data de 25 octombrie. E o încălcare gravă a legii consumul de alcool, în orice împrejurare nu numai la bal. Organizarea acestui eveniment se realizează tradițional în școala noastră de către Asociația de Părinți împreună cu Consiliul Elevilor și cu participarea profesorilor”, a declarat telefonic Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național Mircea cel Bătrân.