Dezvăluire bombă din partea Niculinei Stoican! Tatuajul secret al solistei de muzică populară

Lumea ar putea să creadă că solistele de muzică populară sunt mai conservatoare și nu chiar atât de interesate de aspectul fizic pe cât sunt divele din muzica pop sau de pe Instagram. Niculina Stoican contrazice total această teorie! Cum are grijă artista de aspectul ei și care este procedura cosmetică la care a apelat pentru a părea mereu machiată?!

16 feb. 2023, 22:51
Dezvăluire bombă din partea Niculinei Stoican! Tatuajul secret al solistei de muzică populară
tatuaj niculina Stoican

Când vine vorba de trucuri de frumusețe și modă Niculina Stoican pare că este la curent cu tot ce apare! Solista de muzică populară este constant preocupată de aspectul ei fizic, tocmai din cauza faptului că este mereu în lumina reflectoarelor. Aceasta spune că are o rutină foarte clară și că nu renunță niciodată la ea. De exemplu, artista nu sare niciodată peste demachiere, deoarece consideră că este extrem de importantă pentru sănătatea tenului .

Citește și: Ce tarif are Niculina Stoican la o nuntă. Artista câştigă într-o oră cât alţii într-o lună!

„Eu, dacă nu mă demachiez seara, mă trezesc cu ochii umflați de zici că m-a bătut cineva. Demachierea a devenit pentru mine o obișnuință și cred că pentru fiecare femeie care ține la acest aspect este ceva firesc, un mod de viață. Eu nu cumpăr produse scumpe, ci folosesc cele mai ieftine demachiante, românești, pentru că eu sunt româncă get-beget. Am convingeri extremiste, nu folosesc altceva. E adevărat că am o genă bună și clar că aș putea să nu folosesc nimic și să arăt jalnic sau să folosesc cele mai scumpe produse și să arăt tot jalnic. Nu e o regulă, în primul rând ține de genă’, a declarat Niculina Stoican, pentru viva.ro.

Cu toate că este la curent cu tot ce este la modă, interpreta nu își dorește să preia orice lucru doar pentru că este trendy. Niculina Stoican este de părere că ceea ce se potrivește unei persoane, nu este neapărat potrivit pentru altcineva.

„Nu știu ce înseamnă bine pe interior, nu poți bine să fii dacă ești lovit. E imposibil să nu te afecteze ce trăiești, ce ți se întâmplă. Și atunci binele ăla e impropriu spus, că ți-l faci tu asta e altceva, dar tot pe fondul la ceea ce te debusolează pe interior. Cred că astea sunt niște stereotipuri pe care ni le-am făcut noi… Și suntem ca oile, dacă zice cineva verde, ‘hai și noi’, imediat facem așa. Nu e rău să încerci, să experimentezi. Dar nu înseamnă că dacă eu acum îmi pun ceva pe față, i se potrivește și celuilalt. Nu ce e virtute pentru mine, înseamnă că pentru tine nu poate fi un defect.”, a declarat artista.

Ce tatuaj are Niculina Stoican?

Niculina Stoican a declarat că nu are răbdare să se machieze și nici nu îi place acest lucru, motiv pentru care a decis să se tatueze astfel încât să pară mereu machiată. Artista a apelat la procedura care se numește micropigmentare, pentru a se asigura că ploapele ei sunt mereu ca în revistă. Micropigmentarea este o procedură la care extrem de multe femei apelează pentru a fi mereu puse la punct. Procedura poate fi făcută la ochi, la nivelul pleoapelor, la buze pentru a da impresia că ești mereu rujată sau la sprâncene, astfel încât să ai fața încadrată perfect și niște sprâncene ca la Hollywood.

„Dar tot ce pot să spun este că nu mă culc niciodată machiată, asta e literă de lege. Mie nu îmi place să mă machiez și de aceea am un singur lucru făcut, am un tatuaj permanent la ochi. Dar îl am de acum 20 de ani, când a apărut prima dată în România. Eu mi l-am făcut la o unguroaică, la Oradea. Sigur că l-am retușat în 20 de ani de două ori, dar la aceeași persoană. Eu sunt foarte conservatoare. Mă apropii greu de oameni, dar în momentul în care m-am apropiat, renunț greu la cineva.”, a mai declarat Niculina Stoican.

Citește și: Niculina Stoican dezvăluie secretul unei căsnicii de peste trei decenii, pline de suişuri şi coborâşuri: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”