Dezvăluire cutremurătoare. Prinţesa muzicii pop a încercat să se sinucidă

Vedeta pop Katy Perry a dezvăluit într-un interviu că a luat în calcul varianta sinuciderii după divorţul de fostul său soţ, Russell Brand. Ruptura dintre cei doi a devenit efectivă din iunie 2012.

30 sept. 2013, 15:28

Într-un interviu acordat revistei Billboard, cântăreaţa Katy Perry (28 ani) a vorbit deschis despre cele mai negre clipe ale existenţei sale şi despre viitorul său album, Prism, care a fost inspirat de divorţul de actorul Russel Brand.

Prinţesa muzicii pop a explicat semnificaţia versurilor din piesa „Prin harul lui Dumnezeu” (By The Grace Of God) şi a recunoscut că o perioadă s-a întrebat dacă are sens să mai trăiască. „Această piesă spune cât de greu mi-a fost la un moment dat. Mă întrebam atunci dacă sunt capabilă să îndur totul, dacă merită să mai trăiesc„.

Citeşte şi O CÂNTĂREAŢĂ de renume mondial, fotografiată în IPOSTAZE SEXY în ograda GĂINILOR FOTO

Russel Brand a intentat divorţ în decembrie 2011, iar în vara acestui an Katy Perry avea să dezvăluie că acesta a anuţat-o printr-un SMS că vrea să pună capăt căsătoriei, iar de atunci cei doi nu şi-au mai vorbit. Această scenă a mesajului este cuprinsă în piesa Ghost a artistei, unul dintre versuri fiind „Ai trimis un mesaj… E ca şi cum vântul ţi-ar fi luat minţile„.

Citeşte şi Relaţia dintre Katy Perry şi Robert Pattinson avansează: Există „o mare atracţie” între ei