Dezvăluire de ultimă oră despre ultimele zile din viaţa Ilenei Ciuculete. „Ne-am întâlnit şi mi-a spus că trebuie să ne vedem”

Moartea Ilenei Ciuculete a șocat o Românie întreagă. Deși a trecut o săptămână de când cântăreața de muzică populară s-a stins, amănunte noi despre zilele de dinaintea tragediei ies la iveală.

24 mart. 2017, 08:28
Dezvăluire de ultimă oră despre ultimele zile din viaţa Ilenei Ciuculete. „Ne-am întâlnit şi mi-a spus că trebuie să ne vedem”

Puțini știu că Ileana era o împătimită a feng-shui-ului și avea o relație apropiată cu unul dintre puținii specialiști ai României în materie, scrie a1.ro. Într-un interviu acordat zilele trecute, Marian Golea a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu regretata artistă: „Ne-am întâlnit destul de des şi îmi spuneau „hai să vedem ce facem cu feng-shui-ul. Erau interesaţi să schimbe energia din casă. Există nişte reguli stricte, despre plasarea bucătăriei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui”.

Citeşte şi Secretul pe care Ileana Ciuculete l-a dus cu ea în mormânt. Ce a făcut cu puţin timp înainte de a muri

Același Golea a vorbit și despre soțul cântăreței, despre care spune că se află într-o perioadă mai puțin favorabilă: „Ce era mai rău în cazul lui Cornel e faptul că fiind în anul Câinelui a avut o energie foarte negativă, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proastă, moartea. Atenţie, însă. Nu trebuie să vă panicaţi. Fiecare persoană depinde de momentul din viaţă în care se află. Ea era Dragon, cred că nu se aşteptau la această evoluţie. Ca să înţelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce înseamnă că dacă păţeau ceva rău, se multiplica rapid”.