Dezvaluire-SOC ale unei blonde celebre: „Eu aveam 18 ani, iar el 78 când am facut SEX prima oară”

"Eu aveam 18 ani, iar el 78 cand am facut dragoste pentru prima oara". Declaratiile fara perdea ale unui fost Iepuras Playboy despre mogulul Hugh Hefner

26 nov. 2014, 16:24
Dezvaluire-SOC ale unei blonde celebre: „Eu aveam 18 ani, iar el 78 când am facut SEX prima oară”

Kendra Wilkinson e unul dintre cei mai celebri Iepurasi Playboy ai tuturor timpurilor. Blonda va ramane probabil in memoria tuturor americanilor drept una dintre fostele iubite ale lui Hugh Hefner, care se lauda ca face sex in grup cu acesta si cu celelalte iubite ale lui.

„Tăticul Playboy”, de 89 ani, i-a promis 3 copii soţiei de 28 ani

Desi a preferat mereu sa fie discreta si sa nu dea prea multe detalii picante despre ceea ce se intampla in dormitorul celui care a infiintat imperiul Playboy, recent, Kendra a rupt tacerea si a povestit cum s-a simtit alaturi de unul dintre cei mai mari Don Juani ai Americii.

Printre altele, Wilkinson a dezvaluit ca avea doar 18 ani cand a fost abordata de Hugh: „A venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa fiu una dintre prietenele lui. Habar n-aveam ce inseamna, dar nu puteam sa ratez ocazia, asa ca am acceptat. Locuiam intr-un apartament minuscul si as fi facut orice ca sa scap de acolo. M-a intrebat daca vreau sa locuiesc in Vila Playboy si m-am mutat imediat. Pe atunci nu stiam ca o sa facem si sex”.