Dezvăluire ŞOCANTĂ în cazul Ioanei, medicul care s-a aruncat de la etajul 6. „Iubitul a scris mesajul. Îi ştia parola!”

Ioana Ţîrlea, un medic veterinar în vârstă de 29 de ani, a fost găsită moartă și complet dezbrăcată în faţa blocului în care locuia. Vecinii au sunat la 112, iar poliţişti ajunşi la faţa locului au stabilit că tânăra s-a aruncat de la etaj.

27 oct. 2019, 11:47

Moartea Ioanei a şocat întreaga ţară. Nimeni nu poate înţelege cum o femeie tânără, frumoasă şi deşteaptă îşi pune capăt zilelor în acest fel. 

Imediat după ce s-a aflat că fata s-a sinucis, au apărut şi comentarii pe pagina Facebook a Ioanei.

„Iubitul ei trebuie cercetat. Nu te arunci de la etaj goală într-o casa care nu e a ta. Dacă ai iubit nu te sinucizi, sincer. Iubitul trebuie bine cercetat. Lipsa unui job nu e motiv de sinucidere. El acum se bazează pe asta şi pe mesajul pe care tot el l-a scris probabil pe FB. Iubiții ăşi cunosc parolele aşa că…..sper să se afle adevărul”, scrie o persoană care pare să ştie mai multe din această poveste.

Ioana este fata care s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Motivul pentru care s-a sinucis este halucinant FOTO 

Conform primelor informații, Ioana Țîrlea traversa o depresie serioasă din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă. Un singur lucru este cert în acest moment, şi anume că fata se afla singură în apartament în momentul în care a decis să se omoare.

Tânăra posta pe internet, înainte să se sinucidă mesaje motivaționale gândite de Albert Ellis, un psiholog american, evreu de origine, unul din părinții psihoterapiei comportamentale-cognitive, fondatorul terapiei rațional-emotive comportamentale.

Ce a postat Ioana, medicul de 29 de ani, înainte de a se arunca în gol de la etajul 6

Un martor important pentru anchetatori este, în mod categoric, prietenul fetei, cel care urmează a fi interogat pentru a se afla mai multe detalii despre starea fetei.