Dezvăluiri BOMBĂ ale fostului antrenor despre SIMONA HALEP

SIMONA HALEP WIMBLEDON. Simona Halep a fost foarte deranjată de afirmaţiile făcute de Nicuşor Ene, primul ei antrenor,despre presupuse discuţii pe care sportiva le-ar avea cu un psiholog.

24 iun. 2015, 05:21
Dezvăluiri BOMBĂ ale fostului antrenor despre SIMONA HALEP

SIMONA HALEP WIMBLEDON. Nicusor Ene a fost contactat de familia Halep, care i-a reprosat ca vorbeste prea mult despre Simona. In urma discutiei, Ene a anuntat ca nu vrea sa mai vorbeasca vreodata despre Simona Halep.

„Nu mai vreau sa vorbesc pentru ca mi-am pus in cap toata familia Halep. M-au sunat si e mai bine sa nu mai vorbesc. Nu vreau sa mai spun nimic”, a declarat Nicusor Ene pentru ziare.com.

SIMONA HALEP WIMBLEDON. Nicusor Ene a mai mentionat ca nu a facut declaratiile care au deranjat-o pe Simona Halep, iar spusele i-au fost rastalmacite de un tabloid. Ene a pregatit-o pe Simona Halep in perioada junioratului, fiind primul antrenor din cariera sportivei.

SIMONA HALEP WIMBLEDON. Simona Halep va participa, saptamana viitoare, la turneul de Wimbledon, la care anul trecut a ajuns pana in semifinale.