Dezvăluiri bombă din dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Anchetatorii au emis o nouă ipoteză în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta. Potrivit România TV, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar ar fi împrumutat cu o sumă foarte mare de bani un important om de afaceri. Când a venit scadenţa Marta şi-ar fi cerut banii înapoi, însă din acel moment, nimeni nu a mai auzit de el.

04 aug. 2013, 15:43
Dezvăluiri bombă din dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Anchetatorii merg acum pe idee că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, ar fi împrumutat o sumă mare de bani unui cunoscut om de afaceri, bani cu care acesta şi-ar fi deschis o televiziune în România. Potrivit surselor, citate de România TV, momentul în care Codruţ Marta s-a dus să-şi recupereze datoria a fost practic şi momentul în care acesta s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi IPOTEZĂ ŞOC. Codruţ Marta ar fi fost răpit. Elan Schwartzenberg, implicat în dispariţie

Codruţ Marta a dispărut în luna mai a anului 2012 şi a fost dat în urmărire internaţională. A fost emis chiar un mandat de arestare în lipsă pe numele său.

Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 15 milioane de euro.