DEZVĂLUIRI BOMBĂ. Gabriel Cotabiţă, gesturi CONTROVERSATE înainte să intre în comă

În exclusivitate, România TV a aflat că Gabriel Cotabiţă a petrecut vacanţa de 1 mai în Bulgaria, unde a consumat băuturi energizante. Mai mult, medicii au decis să îi monteze artistului un tub în trahee pentru a putea respira mai uşor.

19 mai 2015, 13:57
DEZVĂLUIRI BOMBĂ. Gabriel Cotabiţă, gesturi CONTROVERSATE înainte să intre în comă

Reprezentanţii hotelului la care a fost cazat Gabriel Cotabiţă, în minivacanţa de 1 mai, au spus că în camera sa au fost comandate mai multe doze de energizant, asta în condiţiile în care cântăreţul era cardiac de multă vreme.

Citeşte şi Veşti proaste! De ce nu poate fi transferat Cotabiţă la un spital din străinătate

De asemenea, medicii au decis să monteze un tub în trahee pentru ca astfel Gabriel Cotabiţă să respire şi totodată pentru ca plămânii săi să fie oxigenaţi. Este o intervenţie de rutină pe care medicii o fac atunci când pacienţii aflaţi în comă nu reacţionează timp de o săptămână.

Citeşte şi Medicii vorbesc despre Cotabiţă: „Nici un pacient cu diagnostic asemănător nu şi-a mai revenit”

Gabriel Cotabiţă a suferit un stop cardio-respirator pe 9 mai, aşadar după 10 zile, medicii au decis să monteze acest tub care este conectat la un aparat de ventilaţie mecanică.

Pe 9 mai, artistul a căzut secerat la pământ în timp ce se afla în sala de fitness unde se antrena frecvent. A avut nevoie de 20 de minute de resuscitare până când a fost stabilizat şi transportat la spital, unde se află în strare gravă.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă a fost OPERAT, marţi dimineaţă. Cum se simte