Dezvăluiri bombă, în cazul Caracal. „FBI-ul a fost contactat de procuroul Vasilescu încă din data de 26 iunie”

Carmen Obârşanu, avocata familiei Luizei Melencu, a studiat probele şi imaginile din Dosarul Caracal. Sunt noi dovezi la care aceasta a avut acces, ea prezentându-le luni seara în direct, la România TV.

18 nov. 2019, 15:58
Dezvăluiri bombă, în cazul Caracal. „FBI-ul a fost contactat de procuroul Vasilescu încă din data de 26 iunie”

„Sunt zeci de volume, primele şapte volume sunt până la data de 1 august din ce am văzut eu. Dar sunt sigură-sigură, deci nu bănuiesc, că numai o parte din actele întocmite până la 1 august au fost în acesle dosare – ni s-a arătat un CD – pentru că au vrut să ne scoată ochii cu aceste materiale. De exemplu, multe aspecte pe care le-am văzut în presă nu le-am văzut în dosare. Femeia în roşu, de exemplu, nu apare în dosar. Nu este fotografia ei acolo.

Apare o fotografie cu trei maşini, apare a doua declaraţie a lui Dincă, nişte declaraţii contradictorii ale familiei lui Dincă, nişte aspecte care îmi dau senzaţia că toată afacerea se cunoştea dinainte„, a declarat Carmen Obârşanu, la România TV.

Mai mult decât atât, avocatul familiei Luizei spune că FBI-ul a fost contactat de procurorii români în cazul dispariţiei Luizei cu o lună de zile înainte de dispariţia Alexandrei. „Implicaţia structurilor americane era cunoscută din data de 26 iunie 2019. FBI-ul a fost contactat de către procurorul Vasilescu să identifice maşinile care se plimbau pe lângă Luiza, în ziua dispariţiei„, a mai spus Carmen Obârşanu.