Dezvăluiri CONTROVERSATE făcute de Sile Cămătaru într-un memoriu adresat autorităţilor: M-am PROSTITUAT VIDEO

Interlopul Sile Cămătaru spune că şi-a construit fabuloasa avere pentru că s-a prostituat. El a dezvăluit că imediat după Revoluţie, pentru a strânge bani, a fost amantul femeilor mai în vârstă, dispuse să îi plătească favorurile sexuale.

04 sept. 2015, 09:35
Dezvăluiri CONTROVERSATE făcute de Sile Cămătaru într-un memoriu adresat autorităţilor: M-am PROSTITUAT VIDEO

Într-un memoriu adresat procurorilor, Sile Cămătaru vorbeşte despre cum a făcut averea şi subliniază că una dintre principalele surse de venit au fost femeile în vârstă, dornice de amanţi tineri, potrivit România TV.

Citeşte şi Fraţii Cămătaru vor să fie LIBERI, după ce au bătut un rival în sediul Curţii de Apel Bucureşti

La Revoluţie m-au eliberat, mi-am scos paşaport imediat şi am plecat în Germania timp de patru ani, stând mai mult plecat. La fiecare drum la întoarcere în România, veneam cu câte o maşină, mai veche, mai nouă, am muncit, am făcut bişniţă, am fost pe post de amant la femei mai în vârstă, m-am descurcat cât am putut făcând bani„, a declarat Sile Cămătarul.

De aici, averea lui Sile a crescut considerabil. 

 

Anchetatorii sunt în schimb de altă părere. Averea lui Sile Cămătaru a fost strânsă din şantaj, proxenetism, cămătărie, toate săvârşite cu violenţă. În septembrie 2004, Nuţu Cămătaru a fost ridicat de Poliţie dintr-o proprietate evaluată la două milioane de dolari. Tot atunci, toate firmele, casele şi maşinile clanului Cămătaru au fost puse sub sechestru.

Chiar şi în timpul perioadei de aşa zisă glorie, Sile Cămătaru nu şi-a negat relaţiile cu femeile. În schimb, dacă ele în tinereţe l-au îmbogăţit, la maturitate l-au trimis în spatele gratiilor. Ultimul scandal al fraţilor cămătaru s-a petrecut săptămâna trecută, chiar pe holurile curţii de apel. Ei au bătut un rival, iar infracţiunea i-a trimis inapoi după gratii

Citeşte şi Reacţia fiicei lui Sile Cămătaru după ce tatăl ei a ajuns iarăşi după gratii: Voi da în judecată statul român