DEZVĂLUIRI despre doctorul Mohamad Yassin. Fiul povesteşte cum a fost OTRĂVIT tatăl său în închisoare

Doctorul Mohamad Yassin, unul dintre personajele cheie din dosarul jurnalistilor români răpiţi în Irak, susţine că s-a încercat otrăvirea lui în închisoare, relatează România TV. Fiul lui Mohamad Yassin povesteşte cum şi-a dat seama că tatăl său este otrăvit şi ce măsuri au fost luate după ce a sesizat conducerea penitenciaruului. 

22 aug. 2015, 14:46
DEZVĂLUIRI despre doctorul Mohamad Yassin. Fiul povesteşte cum a fost OTRĂVIT tatăl său în închisoare

Mohamad Yassin a reclamat faptul că se încearcă eliminarea lui. Familia doctorului Mohamad Yassin povesteşte cum acesta ar fi fost otrăvit în penitenciar şi cine ar fi fost cel care a făcut acest lucru.

„Într-o vizita, copiii au iesit disperaţi de acolo. Unul din copii s-a dus la directorul penitenciarului si a reclamat faptul că doctorul nu mai face diferenţa între cei doi copii. Vorbeau cu el şi el se uita în gol, nu era deloc atent„, a declarat fratele lui Yassin, potrivit România TV

Tata era intr-o stare critica. Slăbise 34-35 de kg. Nu ne mai recunoştea, se uita în gol. Avea o stare de sănătate foarte proastă. Pe parcurs, starea de sanatate a tatalui meu se inrautatea, el fiind in camera cu Tahli Fadel, asa-zisul complice. Ne-am gandit ca poate el este cel care face rău, ii pune otravuri sau substante… De aceea am cerut organelor de la penitenciar să i se facă o examinare de sănătate  şi că bănuim ca acest Fadel îl otrăveşte. În cateva ore, acesta Fadel a fost mutat din camera. În maximum 48 de ore tata a început să-şi revină, a început să mănânce”, povesteşte şi fiul lui Mohamad Yassin.

Administraţia Naţională a  Penitenciarelor a precizat, pentru România TVcă au fost făcute verificări la penitenciarul unde este încarcerat doctorul şi niciuna dintre acuzaţiile aduse de familie nu s-a confirmat.

Conform sursei citate, acesta a fost supus unor controale medicale, iar medicii au stabilit că starea sa de sănătate este una corespunzătore.

CITEŞTE ŞI Omar Hayssam: Am avut o ÎNŢELEGERE cu Traian Băsescu. Mi-a promis multe

Totuşi, ancheta va continua şi s-a dispus ca doctorul să fie dus intr-un spital din reteaua Administraţiei pentru a i se recolta mai multe probe de sânge şi  a se stabili cu exactitate dacă acesta a fost otrăvit. 

Pe de altă parte,  Mohamad Yassin aruncă şi o altă bombă: în realitate, ţinta nu este el, ci TRAIAN BĂSESCU. Fostul preşedinte a susţinut tot timpul că singurul vinovat de răpire este OMAR HAYSSAM.

Declaraţia medicului Yassin ar putea schimba lucrurile. „Din interceptări am văzut cum cei doi copii ai lui Omar Hayssam se înţelegeau cu Fahel cum să-l bage în puşcărie pe tata, pentru a îl determina să îşi schimbe declaraţia, cea adevărată cu una mincinoasă, pentru a îl scăpa pe terorist”, a mai spus fiul lui Yassin.

„Relaţia cu Traian Băsescu a fost una normnală, nu una de prietenie extraordinară”, a conchis fiul lui Mohamad Yassin.