Dezvăluiri despre familia Elenei Ceauşescu, făcute de vărul acesteia. Ce vicii aveau părinţii dictatoarei

Tatăl Elenei Ceauşescu făcea bişniţă în timpul comunismului, iar mama tovarăşei mergea în fiecare toamnă la ţară, ca să facă ţuică. Sunt mărturii despre viaţa soţiei dictatorului pe care vărul ei le-a făcut în exclusivitate pentru România TV. Prin venele lui Fănică Toma din Petreşti curge acelaşi sânge care a curs şi prin venele Elenei Ceauşescu, iar bătrânul se laudă cu multe amintiri despre verişoara ajunsă în fruntea ţării.

25 aug. 2013, 12:32

Tatăl Elenei Ceauşescu avea un han şi făcea bişniţă, a povestit pentru România TV vărul acesteia, Fănică Toma, din Petreşti, Dâmboviţa. „Nae Petrescu avea han, prăvălie, trăia din pogoanele de pământ din luncă, le dădea în parte şi făcea bişniţă. Îi ziceam unchiul Nae„, a spus Fănică Toma.

Citeşte şi Dan Diaconescu: Torţionarul Nicolae Pleşiţă a avut o relaţie cu Elena Ceauşescu

Comunist convins, Nae Petrescu şi-a încurajat copiii să urmeze calea partidului. La colectivizare, Elena Ceauşescu şi fratele ei, Gogu Petrescu, au venit în satul natal ca să-şi convingă vecinii să-şi dea pământurile la colectiv. I-a însoţit atunci şi Nicolae Ceauşescu. Fănică Toma a rememorat acele vremuri: „A venit la colectivizare să colectivizeze Petreştiul, ea şi cu frate-su’. A venit a mers prin sat, au ieşit ţărani şi a zis unul, ăla avea vreo 40 pogoane de pământ şi-i zicea lui Ceauşescu: domnule ministru: acuma noi ne ducem la colectiv, dar să aveţi grijă şi de noi„.

Citeşte şi Dezvăluiri INEDITE despre Nicolae Ceauşescu, făcute de un fost colaborator al DICTATORULUI – VIDEO

Din ce povesteşte Fănică Toma, Elena Ceauşescu nu prea se omora cu vizitele în satul natal, în schimb mama ei, Alexandrina, mergea acolo în fiecare toamnă, ca să facă ţuica. Îmbătată de puterea fiicei sale şi încurajată de câte un păhărel de ţuică, bătrâna Alexandrina făcea pe şefa în sat.

Mă judeca baba, mă lua la ţurcă, mă întreba: de ce nu faci planul? Auzi, că nu faci planul. Era plan de măceşe, de piei de câini, dacă nu dădeam trei piei de câine să fiu al dracu dacă-mi dădea salariul” a mai spus Fănică Toma, la România TV.

Citeşte şi Dezvăluiri INEDITE despre Nicolae Ceauşescu, făcute de un fost colaborator al DICTATORULUI – VIDEO


loading...