DEZVĂLUIRI despre martorul-CHEIE din dosarul Bercea-Băsescu. Este prieten din COPILĂRIE cu preşedintele VIDEO

Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial, a făcut dezvăluiri despre "Bătrânul de la Bucureşti", misteriosul personaj care apărea în interceptările realizate de anchetatori în dosarul Bercea - Mircea Băsescu.

28 iul. 2014, 20:19
DEZVĂLUIRI despre martorul-CHEIE din dosarul Bercea-Băsescu. Este prieten din COPILĂRIE cu preşedintele VIDEO

Avocatul familiei interlopului Sandu Anghel, Pavel Abraham, a dezvăluit, la România TV, că „bătrânul de la Bucureşti este supranumit „Costică naşul” şi care nu o dată s-a aflat în preajma preşedintelui Traian Băsescu, cu care ar avea o legătură ce datează încă din copilăria celor doi.

„Exista un batran care are un Q7, care e credibil sa fie in compania presedintelui. Maşina e culoarea cerului… probabil un bleu, argintiu, aşa… Acest om, batranul adevarat pe care il recunoaste Florin Anghel, a asigurat toate legaturile la care ne-am referit pana acum. El este la margine de Bucuresti, la margine de lac, e foarte linistit omul”, a spus Pavel Abraham.

Cine este „BĂTRÂNUL de la Bucureşti” din dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu VIDEO

Avocatul a continuat dezvăluirile spunând că bărbatul cu pricina „are circa 60-62 de ani” şi „este un prieten foarte apropiat al sefului statului”, pe care îl cunoaşte „din copilarie”. „E un om de incredere, care s-a vazut in repetate randuri cu acesta. Nu e comandant de nava. Omul face politica la varf, intr-un partid, în PDL”, a precizat Pavel Abraham.

Avocatul familiei Anghel a precizat că îl va propune ca martor pe „bătrânul de la Bucureşti”, cunoscut drept „Costică naşul”: „Eu vreau sa il propunem ca martor pentru ca va fi o proba foarte importanta. Lumea ii zice „Costica nasul”. Asta e varianta pe care o am eu de la unul din autori, care mi-a dat numai informatii veridice”.

Pavel Abraham susţine că, prieten din copilărie cu familia Băsescu, „Bătrânul” ar fi făcut afaceri bănoase cu fratele preşedintelui, Mircea Basescu: „Acest om a gestionat niste firme cu niste venituri deosebite atat la Constanta, cat si la Bucuresti. A avut contracte de 100 de milioane de euro cu niste firme”.