DEZVĂLUIRI despre viaţa Mariei Băsescu după Cotroceni

De când a scăpat de statutul de Primă Doamnă, Maria Băsescu, soţia fostului preşedinte, îşi dedică mai mult timp pentru pasiunea sa de-o viaţă, călăria.

29 aug. 2015, 07:25
DEZVĂLUIRI despre viaţa Mariei Băsescu după Cotroceni

Maria Băsescu merge o dată pe săptămână la hipodromul din Baloteşti unde ia lecţii de călărie de la cascadorul Nelu Szekely.

Fosta Primă Doamnă a declarat că se simte relaxată de când soţul său a plecat de la Cotroceni şi că în timpul liber îşi creşte nepoţii şi se binedispune la călărie.

Vin de câte ori am ocazia şi mă binedispun la călărie. Sunt foarte relaxată, acum după ce soţul meu a terminat cu politica. Îmi cresc nepoţii, dar îmi fac timp să vin şi la hipodrom. Mă bucur de toate lucrurile frumoase din viaţa mea. Faceţi cunoştinţă cu Torent, are 9 ani şi este un cal de sport românesc. Ascultător şi blând, este paşnic şi răbdător. Îmi ascultă comenzile, un prieten loial. Mergem prin pădure, însoţiţi de Nelu Szekely, un foarte bun antrenor„, a spus Maria Băsescu pentru click.ro.

Doamna Băsescu se plimbă pe un cal de sport românesc, după ce armăsarul Răsfăţ, primit cadou de la Traian Băsescu, a fost pensionat din cauza vârstei.

CITEŞTE ŞI Elena Băsescu a fost jefuită de 20.000 de euro. Hoţul a intrat de TREI ORI în locuinţa sa. VIDEO