Dezvăluiri din culisele divorţului anului 2013, în fotbal: I-am văzut sărutându-se în faţa ferestrei mele

Una dintre cele mai mediatizate despărţiri din 2013 i-a avut în prim-plan pe Rafael van der Vaart şi Sylvie Meis. Fotbalistul lui Hamburg şi-a înşelat soţia cu cea mai bună prietenă a acesteia, Sabia Boulahrouz, astfel că ziarele de tip tabloid au întors pe toate părţile evenimentul.

26 mart. 2014, 09:46
Dezvăluiri din culisele divorţului anului 2013, în fotbal: I-am văzut sărutându-se în faţa ferestrei mele

Într-un interviu acordat în presa din Germania, Sylvie Van de Vaart (35 ani) a făcut mai multe dezvăluiri în premieră, explicând cât de greu i-a fost să suporte infidelitatea mijlocaşului.  „I-am văzut sărutându-se în faţa ferestrei mele. Nu a fost doar o imagine care mi-a făcut rău, ci şi o dovadă clară de lipsă de respect„, a explicat Sylvie în revista germană Closer, nu înainte de a o numi pe Sabia „un demon”.

Totuşi, şocul despărţirii nu a fost unul foarte puternic, asigură Sylvie, care a ţinut să precizeze că nu s-a gândit vreun moment să se „repare” din punct de vedere psihic aruncându-se în braţele unui alt bărbat.

Bineînţeles că îmi doresc să simt din nou acele emoţii, dar pentru moment sunt singură şi mă simt bine aşa. Dragostea nu ţi-o poţi planifica„, a mai spus blonda.

Vezi şi Modelul îşi schimbă numele, dar LENJERIA INTIMĂ SEXY, ba! O mămică proaspăt divorţată se dezvăluie toată FOTO

Totuşi, în toamna anului trecut Sylvie a recunoscut pentru prima dată că l-a înşelat pe Rafael van der Vaart în timpul mariajului. Motivul invocat de frumoasa olandeză e cancerul la sân, boală pe care a învins-o în 2010.

A a declarat pentru aceeaşi revistă, Closer, că, în 2010, a avut timp de trei luni o relaţie extraconjugală cu un pilot de avion. „Aveam cancer şi un corp mutilat de operaţie. Eram convinsă că soţul meu nu mă mai găsea atrăgătoare. Aveam nevoie de cineva care să mă asculte şi care să îmi înţeleagă temerile. Conversaţiile noastre au devenit apoi tot mai intime. Am stabilit să ne vedem la cină şi, înainte să îmi dau seama, am ajuns împreună în camera de hotel şi acolo s-a întâmplat„, a declarat Sylvie, încercând să-şi explice pasul greşit. Aceasta a povestit că i-a recunoscut mijlocaşului greşeala: „Ulterior i-am spus lui Rafael, am vorbit ore întregi despre asta şi am plâns împreună„.