Dezvăluiri din închisoare: Momente grele pentru un condamnat în Dosarul Transferurilor

A trecut un an de când fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, este încarcerat, în pofida apelurilor disperate făcute de apropiaţii acestuia referitoare la starea de sănătate fragilă în care se află. Dumitru Dragomir nu şi-a uitat prietenul şi l-a vizitat, ducându-i un generos pachet cu alimente.

17 mart. 2015, 23:17
Dezvăluiri din închisoare: Momente grele pentru un condamnat în Dosarul Transferurilor

Pe 4 martie 2015 s-a împlinit un an de când Jean Pădureanu îşi ispăşeşte condamnarea în „Dosarul Transferurilor”. Unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului conducător de la Gloria Bistriţa, Dumitru Dragomir, l-a vizitat, zilele trecute, pe „Tata” Jean la Spitalul Penitenciar Jilava. „Am fost de curând la nea Jean din nou. Păi, cum să nu mă duc, e prietenul meu. Am fost cu pachet la el, i-am dus ce mi-a cerut. Nu a vrut decât mâncare. I-am făcut un pachet mare cu de toate. Nu e bine deloc. Nu se dă jos din cărucior. Vorbeşte cu tine şi are momente când începe să spună lucruri care n-au nicio legătură cu ceea ce discută. Pur şi simplu o ia razna. Nu înţelegi nimic. Apoi îşi revine”, a declarat, pentru „ziarulring.ro„, Dumitru Dragomir.

Din câte se pare, Jean Pădureanu va fi pus în curând în libertate. „E bolnav rău de tot. Un om ca el nu are voie să stea la puşcărie. În ce ţară trăim?! Nu se poate aşa ceva. În primul rând, e în vârstă. Apoi sunt bolile, toate grave. Cel mai important lucru este însă că nu mai are mult şi iese. În aprilie sigur va ieşi din puşcărie pentru că i se reduce pedeapsa şi va fi eliberat”, a mai spus fostul şef al Ligii Profesioniste.