Dezvăluiri din interiorul PNL: De ce au fost daţi afară Paleologu şi Bodea

Ies la iveală noi dezvăluiri şi amănunte incendiare din interiorul PNL. Cristian Bodea, unul dintre oamenii excluşi din partid de Vasile Blaga şi Alina Gorghiu vine cu documente. Acesta a prezentat pe facebook un act prin care cei doi copreşedinţi anunţă că vor exclude din partid orice membru care atacă Partidul Naţional Liberal în public.

16 iun. 2016, 18:15

„Poate acum v-ati lamurit ca nu parlamentarii sunt de vina pentru toate relele din tara asta, ci sefii de partide. Poate acum va e clar ca parlamentarii sunt doar o turma de oi pentru ei, ne mana unde vor si când vor, cu amenintarea bataii sau sacrificarii.

Poate acum va prindeti ca, da, foarte multi parlamentari au profitat de sistem, dar adevaratii si marii profitori sunt mereu sefii mafiilor din partide – liderii cei populari. Poate acum vedeti limpede ca toti liderii de partide va lasa sa ne injurati pe noi, in timp ce ei pozeaza in mari mironosite si culeg procentele voastre de incredere.

Citeşte şi: Alina Gorghiu: PNL a votat pentru excluderea din partid a lui Paleologu şi Bodea

Poate acum intelegeti de ce se plang toti liderii PNL, inclusiv Bolojan, ca imi fac „imagine” criticandu-i: doar ei au dreptul sa fie apreciati de populatie, sa para perfecti, noi doar la tacere si flegme. De acum nu mai aveti nicio scuza!

V-am dezvaluit planul de diversiune dupa care se joaca politica romaneasca din 2000 incoace: parlamentarii trebuie sa fie cosul de gunoi al politicii, cei pe care se ”descarca” oamenii frustrati, pentru ca apoi sa ii poata adula relaxati pe mafiotii cei imaculati. Degeaba injurati papusile, daca va lasati prostiti de papusari…”, a tunat Cristian Bodea.


loading...